reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Andziola rozumiem ze miałaś robione już na pęknietych ? ja sie troszke Martwię bo dzis dostałam okres jak na złość 13 dzień wypada akurat 3 maja gdzie klinika jest zamkięta jestem umówiona 4 maja czyli 14 dc mam nadzieje ze nie bedzie za pożno.....

Andziola rozumiem ze miałaś robione już na pęknietych ? ja sie troszke Martwię bo dzis dostałam okres jak na złość 13 dzień wypada akurat 3 maja gdzie klinika jest zamkięta jestem umówiona 4 maja czyli 14 dc mam nadzieje ze nie bedzie za pożno.....
Tak. Z tym że ja miałam 4 pęcherzyki a 2 pękły. U mnie w tym cyklu też było ryzyko że iui może przypaść 16.04 lub 17.04 ale lekarz pwiedział że w takich wypadkach oni mają dyżury. Na podglądzie 14.04 okazało się że pecherzyki nie urosły i w rezultacie iui miałam w 17 dc

Przed suplementacją 24, teraz muszę zbadać,bo biorę już rok
Ja przez przypadek miałam sprawdzane i miałam 19. Lekarz nic nie mówił że mam brać. Sama zaczęłam suplementacje. Ale już nie biorę i nie wiem jak to u mnie jest teraz z tą wit d. A dlaczego jest ona aż tak ważna w staraniach o dziecko? Przepraszam ale nie wiedziałam że jest to istotna witamina.

reklama
Ja przez przypadek miałam sprawdzane i miałam 19. Lekarz nic nie mówił że mam brać. Sama zaczęłam suplementacje. Ale już nie biorę i nie wiem jak to u mnie jest teraz z tą wit d. A dlaczego jest ona aż tak ważna w staraniach o dziecko? Przepraszam ale nie wiedziałam że jest to istotna witamina.

Ja też nie wiedzialam ze jest taka wazna. Moj ostatni wynik wit D to 54
Poczytaj sobie na necie odnośnie wit D i ciąży.

Do góry