reklama
Pyreczka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was miała robione iui na pękniętym pęcherzyku ?
Ja. Nieudana. Lekarz u którego leczylam się później powiedział że bez sensu robiona. Szanse na zapłodnienie minimalne
Ja iui miałam wczoraj - 2 pecherzyki pękły. Po weekendzie majowym okaże się czy się udało. Ale muszę przyznać że jestem nastawiona sceptycznie.Dziewczyny czy któraś z Was miała robione iui na pękniętym pęcherzyku ?
Andziola rozumiem ze miałaś robione już na pęknietych ? ja sie troszke Martwię bo dzis dostałam okres jak na złość 13 dzień wypada akurat 3 maja gdzie klinika jest zamkięta jestem umówiona 4 maja czyli 14 dc mam nadzieje ze nie bedzie za pożno.....
Tak. Z tym że ja miałam 4 pęcherzyki a 2 pękły. U mnie w tym cyklu też było ryzyko że iui może przypaść 16.04 lub 17.04 ale lekarz pwiedział że w takich wypadkach oni mają dyżury. Na podglądzie 14.04 okazało się że pecherzyki nie urosły i w rezultacie iui miałam w 17 dcAndziola rozumiem ze miałaś robione już na pęknietych ? ja sie troszke Martwię bo dzis dostałam okres jak na złość 13 dzień wypada akurat 3 maja gdzie klinika jest zamkięta jestem umówiona 4 maja czyli 14 dc mam nadzieje ze nie bedzie za pożno.....
Lake882
Lake o której masz wyniki bety?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam wyniki,
Dziewczyny dzisiejsza beta 72!
Cuda się zdążają!
Walczcie!!!
Bubu19821
Ja przez przypadek miałam sprawdzane i miałam 19. Lekarz nic nie mówił że mam brać. Sama zaczęłam suplementacje. Ale już nie biorę i nie wiem jak to u mnie jest teraz z tą wit d. A dlaczego jest ona aż tak ważna w staraniach o dziecko? Przepraszam ale nie wiedziałam że jest to istotna witamina.Przed suplementacją 24, teraz muszę zbadać,bo biorę już rok
Bubu19821
Ja miałam plamienia dzień lub dwa przed @.Ale po hormonach już tak nie mam.W poniedziałek miałam robić betę. Nie wiem czy to normalne, ze już zaczęłam plamić. Tym bardziej, ze zawsze przed miesiączka płaciłam dzień, góra dwa. Czy tez któraś z was tak miała?
MoKa
Mam wyniki,
Dziewczyny dzisiejsza beta 72!
Cuda się zdążają!
Walczcie!!!
Cudowna wiadomość!!! Gratuluję - oby każda z nas niebawem takie wieści pisała! Szczęśliwych 9 miesięcy!
reklama
Lake882
Ja przez przypadek miałam sprawdzane i miałam 19. Lekarz nic nie mówił że mam brać. Sama zaczęłam suplementacje. Ale już nie biorę i nie wiem jak to u mnie jest teraz z tą wit d. A dlaczego jest ona aż tak ważna w staraniach o dziecko? Przepraszam ale nie wiedziałam że jest to istotna witamina.
Ja też nie wiedzialam ze jest taka wazna. Moj ostatni wynik wit D to 54
Poczytaj sobie na necie odnośnie wit D i ciąży.
Podziel się: