reklama
Witam dziewczyny !! Nie zagladalam bo nie mialam w ogole ostatnio czasu ;( u nas luzik na pelnych obrotach... Pytalam juz tu wczesniej ale zadna mi nie odpowiedziala) czy sporo przed dniami plodnymi mialyscie nabrzmiale piersi i widoczne zylki ? Bardxo mnie bola do dzis a nigdy tak nie mialam...moze moj organizm po tych wszystkoch lekach tak szaleje ?
Gratuluje wszystkim przyszlym Mamusia !!! Ja musze sie umowic na wizyte do lekarza i startujemy z in vitro
Za reszte mocno trzymam kciuki :*
Gratuluje wszystkim przyszlym Mamusia !!! Ja musze sie umowic na wizyte do lekarza i startujemy z in vitro
Nie. Na siekanym nic nie wyszło, to jest sens? W ogóle przez cały czas od iui bolały mnie jajniki bardZo, miałam zawroty głowy. Nie wiem co o tym sadzić
Gooosia zrób betę najlepiej jutro rano wszystko Ci wyjasni. Jeśli jesteś w ciąży a masz za niski progesteron to mogą pojawić się plamienia, wtedy trzeba zwiększyć jego dawkę [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam dziewczyny !! Nie zagladalam bo nie mialam w ogole ostatnio czasu ;( u nas luzik na pelnych obrotach... Pytalam juz tu wczesniej ale zadna mi nie odpowiedziala) czy sporo przed dniami plodnymi mialyscie nabrzmiale piersi i widoczne zylki ? Bardxo mnie bola do dzis a nigdy tak nie mialam...moze moj organizm po tych wszystkoch lekach tak szaleje ?
Zylwia ja na lekach miałam piersi 1,5 rozmiaru większe i tez miałam widoczne żyłki. Leków nie biorę od dwóch miesięcy wiec i cycki spadły ale i waga trochę tez [emoji23] a który masz dzień cyklu dzisiaj?
natalix0
Fanka BB :)
nabrzmiałe piersi mam tylko przed miesiączką...żyłek brak Ja dzisiaj wykupilam już tabletki antykoncepcyjne,które zacznę brać od następnego cyklu Już nie mogę się doczekać in vitroWitam dziewczyny !! Nie zagladalam bo nie mialam w ogole ostatnio czasu ;( u nas luzik na pelnych obrotach... Pytalam juz tu wczesniej ale zadna mi nie odpowiedziala) czy sporo przed dniami plodnymi mialyscie nabrzmiale piersi i widoczne zylki ? Bardxo mnie bola do dzis a nigdy tak nie mialam...moze moj organizm po tych wszystkoch lekach tak szaleje ?
Nina001
Natalix, czy antykoncepcje stosuje się przez cały cykl, potem miesiączka i stymulacja? Nie ograniam jeszcze tego, a na wizytę do lekarza idę na początku maja.Ja dzisiaj wykupilam już tabletki antykoncepcyjne,które zacznę brać od następnego cyklu Już nie mogę się doczekać in vitro
Dzis jest 17 ale to juz kolo 7 zqczelo chyba tak juz nie pamietam... jiz nie bralam zadnych lekow bo zrezygnowalismy z IUI ,wyluzowalismy i jest o wiele wiele lepiej szykujemy sie do in vitroZylwia ja na lekach miałam piersi 1,5 rozmiaru większe i tez miałam widoczne żyłki. Leków nie biorę od dwóch miesięcy wiec i cycki spadły ale i waga trochę tez [emoji23] a który masz dzień cyklu dzisiaj?
reklama
MoKa
Witam wszystkie dzielnie walczące o swoje marzenia. Podczytuję was od pewnego czasu i Wasza niesamowita siła i pozytywne nastawienie mnie zachwyca
Moja historia jest długa i pokręcona...drugi rok starań dwie laparoskopie w pierwszej błędna diagnoza i "fantastyczne" podejście w koszmarnym szpitalu gdzie oznajmiono mi beznamiętnie "zawsze może Pani adoptować", do tego lekarz pożal się Boże no i tak stracony czas.. druga laparoskopia już u profesjonalistów, wszystko co było pokręcone i pozrastane podobno naprawione. Niestety pierwsza naturalna próba zakończona fiaskiem, druga po CLO także właśnie zakończyła się niepowodzeniem dziś plamienie więc pewnie za dwa dni przyjdzie ta wredna małpa.
No i tak oto za kilka dni rozpoczynam stymulację zastrzykami no i przede mną pierwsza IUI... jedyna rzecz chyba której się boję to kolejne niepowodzenie bo już psychicznie trochę siadam...
Dzięki, że jesteście! Dajecie siłę!
Moja historia jest długa i pokręcona...drugi rok starań dwie laparoskopie w pierwszej błędna diagnoza i "fantastyczne" podejście w koszmarnym szpitalu gdzie oznajmiono mi beznamiętnie "zawsze może Pani adoptować", do tego lekarz pożal się Boże no i tak stracony czas.. druga laparoskopia już u profesjonalistów, wszystko co było pokręcone i pozrastane podobno naprawione. Niestety pierwsza naturalna próba zakończona fiaskiem, druga po CLO także właśnie zakończyła się niepowodzeniem dziś plamienie więc pewnie za dwa dni przyjdzie ta wredna małpa.
No i tak oto za kilka dni rozpoczynam stymulację zastrzykami no i przede mną pierwsza IUI... jedyna rzecz chyba której się boję to kolejne niepowodzenie bo już psychicznie trochę siadam...
Dzięki, że jesteście! Dajecie siłę!
Ostatnia edycja:
Podziel się: