kamisia871
Fanka BB :)
Mikaaaa, no tak co kraj to obyczaj no to czekamy do wizyty razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No poczekam do niedzieli I zobaczymy moj M wierzy mocno za Nas dwoje chyba uplawy tez mam takie zolte wiec chyba nic innego jak @ ..bede wiedziala w niedzieleZa Wami nadążyć to ciężko
Oska ja zawsze miałam rozpoczęcie stymulacji clo 3,4 lub 5 dnia cyklu. Wiadomo, że jak pęcherzyki reagują na lek dobrze to owu jest ciut szybciej. Oby Twoja stymulacja przyniosła owocne efekty
Zylwia mój organizm mnie zdradzał właśnie zawrotami głowy no i ciąża była, także powodzenia !! Bólami się nie sugeruj bo może ona wskazywać i na ciążę i na @. Już teraz tylko czekać z pozytywnym myśleniem !!!!! bo po co sobie dodatkowy stres dokładać wiecznymi myśleniami ?
Mikaaaaaa wielkie gratulacje i powodzenia w dalszej drodze w ciut odmiennym stanie Pierwszy raz słyszę, że klinika nie chce sprawdzenia bety, no ale każda ma swoją politykę
Ja zawsze zaczynałam stymulację 3 d.c. a kończyłam w 7. I owulacja wychodziła 13-14 dnia cyklu.Dziewczyny w którym dniu cyklu zaczynacie stymulację? A poprzednio ok 12, a teraz 4 i zastanawiam się czy ma to jakoś wpływ na przyspieszenie owu, czy na ilość jajeczek.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja osobiście nie spotkałam się z taką sytuacja, ale czytałam, że szanse są takie same jak przy "świeżym" nasieniu. A więc nos do góry [emoji4]Dziewczyny ponawiam pytanie. Żadna z was nie miała inseminacji z mrożonego nasienia? A może wasza znajoma?? Chodzi mi o udaną Iui
Ja mialam 6cm torbiel krwotoczna...dostalam lek orgametrill i po tygodniu nie bylo po niej sladu...Dziewczyny czy ktoras z Was miala torbiel? Ja mam i biore antyki i jedna sie wchlonela a druga sie powiekszyla no i dzis sie martwie bo coprawda plamienie mam non stop od okresu przy tych antykach a dzis jest żywa krew i wyleciały mi dwaskrzepy. w necie sie naczytalam ze torbiel moze peknac i to jest niebezpieczne i oczyszcza sie to operacyjnie. no i boli mnie troche ten lewy jajnik i panikuje czy mi to nie peklo miala tak ktoras posiadajac torbiel? pliiiis dajcie znak
Dziękuję. :-*Ja osobiście nie spotkałam się z taką sytuacja, ale czytałam, że szanse są takie same jak przy "świeżym" nasieniu. A więc nos do góry [emoji4]
Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app