reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny myslalam ze jakos zniose to czekanie na test I bede "twarda" ale dzis bylam nerwowa bo juz drugi dzien mnie boli brzuch na @ nie wytrzymalam I nagle z niczego zaczelam ryczec jak bobr :( Wy tez tak mialyscie ? Boje sie...

reklama
Dziewczyny myslalam ze jakos zniose to czekanie na test I bede "twarda" ale dzis bylam nerwowa bo juz drugi dzien mnie boli brzuch na @ nie wytrzymalam I nagle z niczego zaczelam ryczec jak bobr :( Wy tez tak mialyscie ? Boje sie...
Zylwia ja po stymulacji clo i Ovitrelle miałam straszne stany depresyjne. W pewnym momencie mąż chciał mnie zabrać do psychologa ;( ja leżałam pół dnia, patrzyłam w sufit, z nikim mi się rozmawiać nie chciało, nic nie robiłam.. Ogolnie ciężko było, dopiero z okresem przechodziło... Tak że to chyba były skutki uboczne stymulacji

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju. Współczuję. Najgorsze to czekanie.. Ja będę miała tak niedługo :((( właśnie rozmawiałam z mężem i oboje stwierdziliśmy że to czekanie będzie wiecznością. A jesli chodzi o płacz to ja mam codziennie przez clo chyba albo przez ten stres.

Zylwia ja po stymulacji clo i Ovitrelle miałam straszne stany depresyjne. W pewnym momencie mąż chciał mnie zabrać do psychologa ;( ja leżałam pół dnia, patrzyłam w sufit, z nikim mi się rozmawiać nie chciało, nic nie robiłam.. Ogolnie ciężko było, dopiero z okresem przechodziło... Tak że to chyba były skutki uboczne stymulacji

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo.. Płacz, stany depresyjne itp....

Zylwia, spokojnie...za wcześnie na okres i na ciąże ;-) Przecież minęło 5 dni od inseminacji!!! Zajmij się czymś co wyłączy ciągłe wsłuchiwanie się w organizm. Wiem,że to trudne bo sama dużo myślę czy się udało. Euforia po inseminacji minęła...pozostała tylko niepewność co dalej...a ona nie pomaga! Bądź dzielna i nie daj się złym emocjom :*

Słuchajcie... Nie wiem czy to ze stresu czy z głupoty ale zamiast brać clo od 5 dc to ja zaczęłam brać od 4 dc.. Masakra... I co teraz -myślicie że ma to duże znaczenie
.

Molly skoro tak wyszło to trzeba widzieć pozytywy, organizm odpocznie, oby Twoja głowa również, a potem od nowa do przodu - a może znowu jakiś naturals nam się tu pojawi :p

Zylwia tylko spokój Cię uratuje !!!! Strach przed kolejną porażką jest okropny, ale trzeba myśleć pozytwnie !! Trzeba wierzyć do końca !! Otrzyj łzy i uśmiechnij się, a jeśli tam ktoś sobie domek robi, a Ty taka zapłakana,zasmarkana? Głowa do góry!!

Kobietki nie bójcie się korzystać z psychologa/psychiatry, ja jestem pod opieką psychiatry,wspaniałej kobietki, a potrafi tyle optymizmu w człowieka naładować.

Słuchajcie... Nie wiem czy to ze stresu czy z głupoty ale zamiast brać clo od 5 dc to ja zaczęłam brać od 4 dc.. Masakra... I co teraz -myślicie że ma to duże znaczenie
.
Musiałabyś zapytać lekarza, ale myślę że nie robi to większej różnicy. Ja kiedyś brałam clo od 4 dnia właśnie.

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny jestescie kochane :* no tak racja ,ze na okres za wczesnie bo powinien sie pojawic 10lutego...ale takie bole juz ? No nie daje rady naprawde :( caly dzien probowalam jakos sobie zorganizowac,sprzatalam w szafkach, caly dzien mialam zajety az w koncu tak siadlam I poplakalam sie jak male dziecko :( wyobrazalam sobie to calkiem inaczej to moje zachowanie po IUI :(

Do góry