reklama
Zylwia ja po stymulacji clo i Ovitrelle miałam straszne stany depresyjne. W pewnym momencie mąż chciał mnie zabrać do psychologa ;( ja leżałam pół dnia, patrzyłam w sufit, z nikim mi się rozmawiać nie chciało, nic nie robiłam.. Ogolnie ciężko było, dopiero z okresem przechodziło... Tak że to chyba były skutki uboczne stymulacjiDziewczyny myslalam ze jakos zniose to czekanie na test I bede "twarda" ale dzis bylam nerwowa bo juz drugi dzien mnie boli brzuch na @ nie wytrzymalam I nagle z niczego zaczelam ryczec jak bobr Wy tez tak mialyscie ? Boje sie...
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Bubu19821
Fanka BB :)
Jeju. Współczuję. Najgorsze to czekanie.. Ja będę miała tak niedługo (( właśnie rozmawiałam z mężem i oboje stwierdziliśmy że to czekanie będzie wiecznością. A jesli chodzi o płacz to ja mam codziennie przez clo chyba albo przez ten stres.Dziewczyny myslalam ze jakos zniose to czekanie na test I bede "twarda" ale dzis bylam nerwowa bo juz drugi dzien mnie boli brzuch na @ nie wytrzymalam I nagle z niczego zaczelam ryczec jak bobr Wy tez tak mialyscie ? Boje sie...
Bubu19821
Mam tak samo.. Płacz, stany depresyjne itp....Zylwia ja po stymulacji clo i Ovitrelle miałam straszne stany depresyjne. W pewnym momencie mąż chciał mnie zabrać do psychologa ;( ja leżałam pół dnia, patrzyłam w sufit, z nikim mi się rozmawiać nie chciało, nic nie robiłam.. Ogolnie ciężko było, dopiero z okresem przechodziło... Tak że to chyba były skutki uboczne stymulacji
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Nina001
Zylwia, spokojnie...za wcześnie na okres i na ciąże ;-) Przecież minęło 5 dni od inseminacji!!! Zajmij się czymś co wyłączy ciągłe wsłuchiwanie się w organizm. Wiem,że to trudne bo sama dużo myślę czy się udało. Euforia po inseminacji minęła...pozostała tylko niepewność co dalej...a ona nie pomaga! Bądź dzielna i nie daj się złym emocjom :*
kamisia871
Molly skoro tak wyszło to trzeba widzieć pozytywy, organizm odpocznie, oby Twoja głowa również, a potem od nowa do przodu - a może znowu jakiś naturals nam się tu pojawi
Zylwia tylko spokój Cię uratuje !!!! Strach przed kolejną porażką jest okropny, ale trzeba myśleć pozytwnie !! Trzeba wierzyć do końca !! Otrzyj łzy i uśmiechnij się, a jeśli tam ktoś sobie domek robi, a Ty taka zapłakana,zasmarkana? Głowa do góry!!
Kobietki nie bójcie się korzystać z psychologa/psychiatry, ja jestem pod opieką psychiatry,wspaniałej kobietki, a potrafi tyle optymizmu w człowieka naładować.
Zylwia tylko spokój Cię uratuje !!!! Strach przed kolejną porażką jest okropny, ale trzeba myśleć pozytwnie !! Trzeba wierzyć do końca !! Otrzyj łzy i uśmiechnij się, a jeśli tam ktoś sobie domek robi, a Ty taka zapłakana,zasmarkana? Głowa do góry!!
Kobietki nie bójcie się korzystać z psychologa/psychiatry, ja jestem pod opieką psychiatry,wspaniałej kobietki, a potrafi tyle optymizmu w człowieka naładować.
Musiałabyś zapytać lekarza, ale myślę że nie robi to większej różnicy. Ja kiedyś brałam clo od 4 dnia właśnie.Słuchajcie... Nie wiem czy to ze stresu czy z głupoty ale zamiast brać clo od 5 dc to ja zaczęłam brać od 4 dc.. Masakra... I co teraz -myślicie że ma to duże znaczenie
.
Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app
kamisia871
Bubu spokojnie, nic się nie stało, możesz tylko lekarza o tym poinformować :-)
reklama
Dziewczyny jestescie kochane :* no tak racja ,ze na okres za wczesnie bo powinien sie pojawic 10lutego...ale takie bole juz ? No nie daje rady naprawde caly dzien probowalam jakos sobie zorganizowac,sprzatalam w szafkach, caly dzien mialam zajety az w koncu tak siadlam I poplakalam sie jak male dziecko wyobrazalam sobie to calkiem inaczej to moje zachowanie po IUI
Podziel się: