reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

30 – Molly007 – wizyta w klinice
31 – evelevel – beta hcg

LUTY

02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – angelawwa – wizyta lekowa
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

reklama
Dziewczyny u mojej znajonej beta dzisiaj, w dniu spodziewanego okresu wyszła 17. Wiecie może co to oznacza?? W tamtym miesiacu była ciąża biochemiczna i obawia Cię powtórki... :-(

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mojej znajonej beta dzisiaj, w dniu spodziewanego okresu wyszła 17. Wiecie może co to oznacza?? W tamtym miesiacu była ciąża biochemiczna i obawia Cię powtórki... :-(

Powyżej 5 oznacza ciążę. Ważny jest prawidłowy przyrost po 48 godzinach. Powinien on być wyższy o co najmniej 66%.

Dziewczyny w którym dniu cyklu zaczynacie stymulację? A poprzednio ok 12, a teraz 4 i zastanawiam się czy ma to jakoś wpływ na przyspieszenie owu, czy na ilość jajeczek.

Za Wami nadążyć to ciężko ;)

Oska ja zawsze miałam rozpoczęcie stymulacji clo 3,4 lub 5 dnia cyklu. Wiadomo, że jak pęcherzyki reagują na lek dobrze to owu jest ciut szybciej. Oby Twoja stymulacja przyniosła owocne efekty :)

Zylwia mój organizm mnie zdradzał właśnie zawrotami głowy no i ciąża była, także powodzenia !! Bólami się nie sugeruj bo może ona wskazywać i na ciążę i na @. Już teraz tylko czekać z pozytywnym myśleniem !!!!! bo po co sobie dodatkowy stres dokładać wiecznymi myśleniami ? :)

Mikaaaaaa wielkie gratulacje i powodzenia w dalszej drodze w ciut odmiennym stanie :) Pierwszy raz słyszę, że klinika nie chce sprawdzenia bety, no ale każda ma swoją politykę :)

Mikaaaaaa wielkie gratulacje i powodzenia w dalszej drodze w ciut odmiennym stanie :) Pierwszy raz słyszę, że klinika nie chce sprawdzenia bety, no ale każda ma swoją politykę :)
Dzieki! Tez bym pewnie wolala sprawdzic ale nie mieszkam w Polsce, klinika nie widzi potrzeby a bete mozna zrobic tylko ze skierowaniem. Oni tutaj maja troche inne podejscie do ogolnie pojetego leczenia, nie tylko jesli chodzi o ciaze (czytaj: paracetamol dobry na wszystko). No nic, czekam do 16 lutego...

Dziewczyny czy ktoras z Was miala torbiel? Ja mam i biore antyki i jedna sie wchlonela a druga sie powiekszyla no i dzis sie martwie bo coprawda plamienie mam non stop od okresu przy tych antykach a dzis jest żywa krew i wyleciały mi dwaskrzepy. w necie sie naczytalam ze torbiel moze peknac i to jest niebezpieczne i oczyszcza sie to operacyjnie. no i boli mnie troche ten lewy jajnik i panikuje czy mi to nie peklo :( miala tak ktoras posiadajac torbiel? pliiiis dajcie znak

reklama
My wracamy w marcu do Anglii i właśnie się zastanawiam jak tam wygląda sprawa z iui i in vitro. Mam nadzieję, ze teraz w lutym nam się uda i nie będzie nam potrzebna ta wiedza, ale przezorny zawsze ubezpieczony.

Do góry