reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

30 – Mikaaaaa - beta hcg
30/31 – Molly007 - beta hcg/test ciążowy

31 – evelevel – beta hcg

LUTY

02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – zylwia – test ciążowy
03 – angelawwa – wizyta lekowa
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny proszę sprawdzić nasz kalendarz i zgłosić ewentualne poprawki. Pozdrawiam :)
Jolancik u mnie 11.02 beta

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zylwia mnie tydz. Po teście caly czas są chwile ze brzuch boli jak na @. Często chodzę do wc sprawdzać czy nie przyszła. To ten sam ból a właściwie dyskomfort.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia mnie tydz. Po teście caly czas są chwile ze brzuch boli jak na @. Często chodzę do wc sprawdzać czy nie przyszła. To ten sam ból a właściwie dyskomfort.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj na wieczor jak lezalam I oglalam film to taki bol mialam przez chyba 20minut ze juz myslalam ze lykne tabletke bo nie dawalam rady...ale krzyz mnie tez tak boli I czuje sie jakbym miala @ I caly czas tam zerkam,oczytalam sie wczoraj I tych niby bolach w czasie zagniezdzania ale to bardzo rzadko sie zdarza a plamienia tez nie mam zadnego ...no nie wiem trace juz chyba ta nadzieje :(

STYCZEŃ

30 – Mikaaaaa - beta hcg
30 – Molly007 - wizyta w klinice

31 – evelevel – beta hcg

Dziewczyny proszę sprawdzić nasz kalendarz i zgłosić ewentualne poprawki. Pozdrawiam :)
U mnie zmiana planow, dzwonilam do kliniki, na bete isc nie musze (wg kliniki mam juz potwierdzenie przez sikanca, okazuje sie ze w tym kraju nie sprawdzaja bety w takich przypadkach...). Kolejny krok to usg 16 lutego. Tak ze pozostaje mi czekac. Ale siknelam dziaiaj na test zeby sobie potwierdzic wczorajszy, druga ciemna kreska dalej jest.

Jolancik,
jak znajdziesz chwile to prosze o skorygowanie (usuniecie bety i dodanie usg 16/02). Dzieki. ;)

Evelevel,
juz powoli zaczyna trzymac kciuki za jutro :)

STYCZEŃ

30 – Mikaaaaa - beta hcg
30 – Molly007 - wizyta w klinice

31 – evelevel – beta hcg

LUTY

02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – zylwia – test ciążowy
03 – angelawwa – wizyta lekowa
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg

Jak moge poprosic o zmiane z 03.02 na 05.02 test ciazowy,poslucham sie Was I odczekam zebym byla pewniejsza ;) no ivte szczesliwe niedziele ;))

Evelevel,
juz powoli zaczyna trzymac kciuki za jutro :)[/QUOTE]

Molly na razie nie dziekuje [emoji6]
Objawow u mniebrak, znaczy piersi doskwieraja jak co miesiac ale boli w podbrzuszu nic a nic. W nocy bolal mnie lewy jajnik, ale juz teraz jest spokoj.
Temp utrzymuje sie na poziomie 37.0 a @ zgodnie z obliczeniami powinna byc jutro.
Jedno co mnie zastanawia od piatku mam straszne zawroty glowy. Jakby mnie ktos na karuzeli posadzil.
Mierzylam cisnienie ale jest git,moze to pogoda.
Trzymam kciuki mocno za reszte [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Evelevel,
juz powoli zaczyna trzymac kciuki za jutro :)

Molly na razie nie dziekuje [emoji6]
Objawow u mniebrak, znaczy piersi doskwieraja jak co miesiac ale boli w podbrzuszu nic a nic. W nocy bolal mnie lewy jajnik, ale juz teraz jest spokoj.
Temp utrzymuje sie na poziomie 37.0 a @ zgodnie z obliczeniami powinna byc jutro.
Jedno co mnie zastanawia od piatku mam straszne zawroty glowy. Jakby mnie ktos na karuzeli posadzil.
Mierzylam cisnienie ale jest git,moze to pogoda.
Trzymam kciuki mocno za reszte [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ah te oczekiwania !;) mnie znowu od wczoraj boli brzuch,kregoslup jak na @ a powinna przyjsc dopiero 10 lutego wiec nie wiem...caly czas patrze czy moze.przypadkiem wczesniej nie przyszla... mam nadzieje ze nie przyjdzie ale jednak taka iskierka nadzieji gasnie...

Do góry