reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zylwia nie forsuj się też za dużo skoro brzucho boli, pod kocyk, herbatka książka albo jakiś głupi film. Kochana za dużo myślisz, a to mimo wszystko potęguje ból bo jesteś skupiona na jednym. Wiem, że łatwo się pisze gorzej zrobić, ale spróbuj, posłuchaj nas :-) A Ty pisałaś, że mierzysz temperature?

reklama
Dziewczyny myslalam ze jakos zniose to czekanie na test I bede "twarda" ale dzis bylam nerwowa bo juz drugi dzien mnie boli brzuch na @ nie wytrzymalam I nagle z niczego zaczelam ryczec jak bobr :( Wy tez tak mialyscie ? Boje sie...
To czekanie jest okropne, wiem, ale trzeba je przeżyć. Jest coś co lubisz robić? Czytanie książek, sprzątanie czy coś innego? Zajmij czymś ręce, bo wtedy i myśli zajęte. Ja po hormonach też jestem płaczliwa, a do tego tak się pocę, że żaden antyperspirant nie pomaga :-) Nie czekasz pierwszy raz i pewnie wiesz, że za żadne skarby świata się tego nie przyspieszy. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu :-)

A tak z innej beczki. Czy do psychologa lub psychiatry można pójść na kasę chorych? Już po terminacji Cię wybieralam, ale uznałam, że sama sobie poradzę. Jednak może warto by z kimś porozmawiać.

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki dziewczyny.. Ja już zaczynam się gubic z tym wszystkim, mylę daty... Masakra.. Dziewczyny a czy nie uważacie że 13 dzień cyklu to trochę za późno na pierwszą wizytę po clo na tzw monitoring?

Zylwia nie forsuj się też za dużo skoro brzucho boli, pod kocyk, herbatka książka albo jakiś głupi film. Kochana za dużo myślisz, a to mimo wszystko potęguje ból bo jesteś skupiona na jednym. Wiem, że łatwo się pisze gorzej zrobić, ale spróbuj, posłuchaj nas :-) A Ty pisałaś, że mierzysz temperature?
Ksiazki uwielbiam czytac :) no I bardzo lubie sprzatac I dzis to juz robilam :) jutro tez mi Maz zaplanowal dzien wiec ok :) nie nie wlasnie nie mierze...

Oska wybierz się, polecam, pewnie są na kase chorych. Jesteśmy w podobnej sytuacji tylko inne zakończenie i uwierz mi, że taka pomoc jak znajdziesz kogoś dobrego dużo daje...ja sobie niby radziłam, ale odbijało się to na moim małżeństwie między innymi. Teraz wracam do tej kobietki z wielką przyjemnością [emoji4] chcesz popisać zapraszam na priv [emoji4]

Pytałam o temp bo któraś coś pisała, a teraz nie pamiętam która [emoji4] i chciałam ochrzanić za dodatkowe zawracanie głowy hehe. Więc teraz uśmiech i pozytywne myślenie !!!! Bo pozostaje czekać, ale czekać ze spokojem [emoji4]

reklama
Do góry