reklama
No pieknie!! [emoji16] juz gratuluje, swietna wiadomosc [emoji13]Czesc Dziewczyny, niby mialam testowac jutro, ale zrobilam sikanca i sa ladne dwie kreski jutro powtorze i dzwonie do kliniki po skierowanie na bede.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bubu19821
Fanka BB :)
gratuluję. Świetna wiadomość ))))Czesc Dziewczyny, niby mialam testowac jutro, ale zrobilam sikanca i sa ladne dwie kreski jutro powtorze i dzwonie do kliniki po skierowanie na bede.
Aaaa....Czesc Dziewczyny, niby mialam testowac jutro, ale zrobilam sikanca i sa ladne dwie kreski jutro powtorze i dzwonie do kliniki po skierowanie na bede.
Mikaaaaa superrr wiadomość. Gratuluję ...
Jutro śmigaj na bete i informuj nas tu na bieżąco... Cudownie!!!! Która to była IUI przypomnij mi proszę...
Podnosicie statystyki dziewczyny...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki dziewczyny! Bede Was informowac. To byla IUI numer dwaAaaa....
Mikaaaaa superrr wiadomość. Gratuluję ...
Jutro śmigaj na bete i informuj nas tu na bieżąco... Cudownie!!!! Która to była IUI przypomnij mi proszę...
Podnosicie statystyki dziewczyny...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Mikaaaaa gratulacje! Ja tez miałam jutro testować, ale wczoraj wieczorem niespodzianka, @... wiec u mnie nr dwa to nie wypal. Cykl skrócił się tym razem o cztery dni! To przez stymulację czy jak? Mam już coraz mniej nadziei. Jutro koniecznie muszę się dostać do gina i ogarnąć trzecie, chyba już ostatnie jeśli chodzi o IUI podejście.
natalix0
Gratulacje!!!!! Trzymam kciuki aby beta pięknie przyrastałaCzesc Dziewczyny, niby mialam testowac jutro, ale zrobilam sikanca i sa ladne dwie kreski jutro powtorze i dzwonie do kliniki po skierowanie na bede.
Mikaaaas dajesz nadzieję :-) teraz spokojnie do końca 9 miesiąca: -)
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Do trzech razy sztuka -trzecia musi być udanaMikaaaaa gratulacje! Ja tez miałam jutro testować, ale wczoraj wieczorem niespodzianka, @... wiec u mnie nr dwa to nie wypal. Cykl skrócił się tym razem o cztery dni! To przez stymulację czy jak? Mam już coraz mniej nadziei. Jutro koniecznie muszę się dostać do gina i ogarnąć trzecie, chyba już ostatnie jeśli chodzi o IUI podejście.
reklama
Mika gratuluje super czekam na info o becie i informuj na bieżąco jak się czujesz dziewczyny testujcie w niedziele widać że to dobry dzień.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: