reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Powiem Wam że z tymi nowymi dolegliwościami to jakaś masakra. Ja analizuję każde zakłucie w brzuchu. Nie wiem co jest normalne a co nie ( niby wszystko się rozciąga itp) ale nie wiem gdzie jest granica normy. Boję się robić cokolwiek żeby nie zaszkodzić. Wczoraj mąż odkurzał i mył podłogi nawet ;) we wtorek mam wizytę i mam nadzieję, że się trochę uspokoję.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mika Wielkie Gratulacje .... !!! Super ... Dajesz nadzieje ... Musi nam sie wszystkim udac !! Wierze w to mocno !!!
Mam pytanko czy znacie moze jakąs tania apteke internetowa??

zylwia dziewczyny dobrze mówią może to implantacja:) i trzymajmy się tego żę tak...........a ja coraz bardziej się boje jak to bedzie po 4 iui czy sie uda i wogóle....aj jakoś mnie tak dzisiaj myśli różne się kłębią

Cikulinka.... trzeba wierzyć ze sie uda ...:) będzie dobrze :) choć wiem jak to jest sama czasem mam doła..i myśle cy kiedys nam sie uda ...ale za chwile sobie myśle ze musi się nam udac ... Wszystkim sie udaje i Nam sie uda :):):) trzeba wierzyć i walczyc dalej .. :) a kiedy masz mieć iui ?

Cikulinka.... trzeba wierzyć ze sie uda ...:) będzie dobrze :) choć wiem jak to jest sama czasem mam doła..i myśle cy kiedys nam sie uda ...ale za chwile sobie myśle ze musi się nam udac ... Wszystkim sie udaje i Nam sie uda :):):) trzeba wierzyć i walczyc dalej .. :) a kiedy masz mieć iui ?
prawdopodobnie miedzy 8 a 10 lutego 6 mam monitoring....dziekuje kochana czasem potzrebuje wsparcia w chwilach zwątpienia

reklama
zylwia dziewczyny dobrze mówią może to implantacja:) i trzymajmy się tego żę tak...........a ja coraz bardziej się boje jak to bedzie po 4 iui czy sie uda i wogóle....aj jakoś mnie tak dzisiaj myśli różne się kłębią
Bedzie dobrze kochana !!! :* a powiem Ci ze tak caly dzien mnie boli...dziwne no jak na okres ale to za wczesnie...zobaczymy za tydzien co bedzie :) a za Ciebie bede trzymala kciuksy !!!! Uda sie !! Wierze w to :) musi nam sie udac !!! :)

Do góry