reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny mam pytanie czy brałyście inne leki na rosnięcie pęcherzyków niż Clostilbegyt? Chodzi Mi o jakiś lek nowszej generacji. Ja dziś wzięłam pierwszą tabletkę i mam chyba wszystkie możliwe skutki uboczne... A muszę brać jeszcze 4 dni.. Jakoś muszę to przeżyć..

Dziewczyny mam pytanie czy brałyście inne leki na rosnięcie pęcherzyków niż Clostilbegyt? Chodzi Mi o jakiś lek nowszej generacji. Ja dziś wzięłam pierwszą tabletkę i mam chyba wszystkie możliwe skutki uboczne... A muszę brać jeszcze 4 dni.. Jakoś muszę to przeżyć..
Ja mam tylko zastrzyki w brzuch, a dokładnie mensinorm. Jak już pisałam clo na mnie nie działa, więc padło na te zastrzyki. I raz miałam Fostimon i nigdy nie miałam żadnych nieprzyjemnych skutków ubocznych. Jedynie kłucie powodowane wzrostem pecherzykow. Jeśli możesz to bierz te tabletki przed snem, wtedy przespisz wszelkie niedogodności.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli przy tej iui nie wyjdzie to do następnej poproszę lekarza o inne... Może są jakieś droższe ale powodujące mniej skutków ubocznych

Na mnie clo nie dzialalo. Mialam zastrzyki menopur i fostimon...

reklama
Ja brałam clo i skutków ubocznych brak... A jakie masz skutki uboczne?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry