reklama
Nina001
Fanka BB :)
Zylwia, podobnie się czułam!!! Może to ślad po majstrowaniu w macicy po iui. Po sono-hsg mialam podobne odczucia.Mnie dzis jakos dziwnie brzuch boli jak na @.. I byl moment ze mnie tak ciagnelo tam na dole ...dziwne ... @ jezeli dostane (mam.nadzieje ze nie !!!!!) to 10lutego wiec na bole to chyba za wczesnie ? A tak mnie wlasnie boli jak na @ ....
zuzik85
Mikaaa gratulacje! Na takie wiadomości tutaj czekamy Leć jutro na bete, która będzie tylko formalnością
Zylwia, jeśli choć troszkę Cię to pocieszy, to u mnie przy drugiej IUI było tak, że miałam ją w czwartek, a we wtorek czułam jakby @ ból... A to moje szczęście meblowało się w macicy! U Ciebie też tak może być bo to podobnie wygląda! Proszę mi teraz doła nie łapać, bo meblujący się w Tobie Kropek bardzo nie lubi smutnej mamy!!!! Daj mu szansę na szczęśliwy i zdrowy rozwój. Zły nastrój to sprawka hormonów. Może ciążowych? Kto wie! Więc zrób wszystko, żebyś później nie miała wyrzutów, że stresem chciałaś go przegonić! &&&&& za implantację!!!!
Zylwia, jeśli choć troszkę Cię to pocieszy, to u mnie przy drugiej IUI było tak, że miałam ją w czwartek, a we wtorek czułam jakby @ ból... A to moje szczęście meblowało się w macicy! U Ciebie też tak może być bo to podobnie wygląda! Proszę mi teraz doła nie łapać, bo meblujący się w Tobie Kropek bardzo nie lubi smutnej mamy!!!! Daj mu szansę na szczęśliwy i zdrowy rozwój. Zły nastrój to sprawka hormonów. Może ciążowych? Kto wie! Więc zrób wszystko, żebyś później nie miała wyrzutów, że stresem chciałaś go przegonić! &&&&& za implantację!!!!
Jeszcze raz dzieki dziewczyny. Jutro dam znac w klinice ze sikaniec wyszedl i beta pewnie we wtorek. Nie moge isc niestety bez skierowania.
Nina, bylam w szoku kiedy zobaczylam dwie krechy, pierwszy raz w zyciu. Ale mam jeszcze bardzo umiarkowana eksytacje, bo to roznie moze byc z tymi sikancami.
Zylwia, tez mialam taki bol tydzien po IUI i okresu nie dostalam I mam nadzieje nie dostane.
Nina, bylam w szoku kiedy zobaczylam dwie krechy, pierwszy raz w zyciu. Ale mam jeszcze bardzo umiarkowana eksytacje, bo to roznie moze byc z tymi sikancami.
Zylwia, tez mialam taki bol tydzien po IUI i okresu nie dostalam I mam nadzieje nie dostane.
zuzik85
Ja test z pierwszymi dwoma kreskami to na pamiątkę zostawiłamJeszcze raz dzieki dziewczyny. Jutro dam znac w klinice ze sikaniec wyszedl i beta pewnie we wtorek. Nie moge isc niestety bez skierowania.
Dziewczyny jestescie kochane ! sama.nie wiem no naprawde czuje sie jakbym za chwile miala dostac.okresu I caly czas zagladam czy cos sie nie pojawilo ale to by byla przesada 12 dni przed ! Juz dzis plakac mi sie chcialo :/o teraz bardziej po prawej mnie na dole boli... no nic jeszcze tydzien I zrobie sikanca I sie dowiemy ! Moj mezus caly czas nastawiony na tak !
Mikaaaa juz mozna Ci gratulowac !!! tak jak napisala Joko86 podwyzszacie statystyki kochane !
Azjak no wlasnie chyba tak I ja tez zatestuje w niedziele za tydzien )
Dziewczyny czuje ze to bedzie Nasz rok !!!! I ciesze sie kazdego dnia ze do Was dolaczylam !!
Mikaaaa juz mozna Ci gratulowac !!! tak jak napisala Joko86 podwyzszacie statystyki kochane !
Dziewczyny czuje ze to bedzie Nasz rok !!!! I ciesze sie kazdego dnia ze do Was dolaczylam !!
Nina001
Zylwia, rozumiem co czujesz ;-) Trudno nie analizować każdej 'nowej' dolegliwości. I mi ciężko z tym walczyć. Trzymam kciuki żeby żadna z Nas nie dostałą @ !!!!!!!;-)Dziewczyny jestescie kochane ! sama.nie wiem no naprawde czuje sie jakbym za chwile miala dostac.okresu I caly czas zagladam czy cos sie nie pojawilo ale to by byla przesada 12 dni przed ! Juz dzis plakac mi sie chcialo :/o teraz bardziej po prawej mnie na dole boli... no nic jeszcze tydzien I zrobie sikanca I sie dowiemy ! Moj mezus caly czas nastawiony na tak !
reklama
Podziel się: