reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wizytę mam na 6 lutego, w tedy porozmawiam z lekarzem. Najwyżej poproszę o inne leki przy następnej iui, jeśli będzie potrzebna następna. Mam cichą nadzieję że jednak nie będzie trzeba :)

Mnie dzis jakos dziwnie brzuch boli jak na @.. I byl moment ze mnie tak ciagnelo tam na dole ...dziwne ... @ jezeli dostane (mam.nadzieje ze nie !!!!!) to 10lutego wiec na bole to chyba za wczesnie ? A tak mnie wlasnie boli jak na @ ....

Przyznam się Wam Dziewczyny, że o ile przed pierwszą inseminacją miałam jeszcze jakaś taka radość i nadzieję, tak teraz zapał mnie opuścił... Chyba przestałam na iui patrzeć jako na pewnik, który da mi dziecko. Nawet testów nie będę teraz kupować tylko co ma być to będzie. Przez tyle czasu starań opusciło mnie pozytywne nastawienie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Przyznam się Wam Dziewczyny, że o ile przed pierwszą inseminacją miałam jeszcze jakaś taka radość i nadzieję, tak teraz zapał mnie opuścił... Chyba przestałam na iui patrzeć jako na pewnik, który da mi dziecko. Nawet testów nie będę teraz kupować tylko co ma być to będzie. Przez tyle czasu starań opusciło mnie pozytywne nastawienie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
I ja mam takie nastawienie właśnie. Nie wierzę do końca w to że się uda.. Tyle lat starań, wszystkie wyniki ok, laparoskopia wykonana a dziecka jak nie było tak nie ma. Może to dziwnie dla was zabrzmi ale jakoś staje się to dla mnie obojętne... Kolejne próby a i tak do końca nie czuję tego że się uda. Bo zawsze bałam się doprowadzić do tego stanu w którym będę płakała i się zalamywala bo przyszła @ lub ze na teście jest jedna kreska.. Boję się tego stanu....

Ja staram się robić dobrą minę.... ale w głębi serca bardzo się boję,że nigdy nie uda mi się zostać mamą:( Mimo wszystko bardzo Wam i sobie kibicuję! Przecież musi się kiedyś udać!

Ja staram się robić dobrą minę.... ale w głębi serca bardzo się boję,że nigdy nie uda mi się zostać mamą:( Mimo wszystko bardzo Wam i sobie kibicuję! Przecież musi się kiedyś udać!
ja tez czasami mam takie mysli i obawiam sie tego samego w glegi serca.. ale poki co odganiam je daleko gdy mnie najda bo musi sie udac musi. A przynajmniej zrobie wszystko zeby sie udalo!

reklama
Ja tez czasem mysle,ze chuba nie jest mi pisane bycie mama :( jestem teraz po tej pierwszej IUI ktorej tak nie moglam sie doczekac bo mialam w sobie taka nadzieje a teraz jak od wczoraj mam te bole jak na okres teraz tez sie tak obudzilam z bolami to przestaje wierzyc...jak na bole w sumie tez za wczesnie bo jeszcze do @ dwa tygodnie ale coz... jakos od wczoraj jestem nastawiona na nie..chyba to czuje ... I z.kazdym dniem trace nadzieje ze sie uda chociaz meza mam takiego optymistycznego to jakos nie potrafie...

Do góry