reklama
katharina203
Fanka BB :)
Jaka szczepionke? Podaj nazwe...Wlasnie dziewczyny jeszcze jedno pytanie moze I glupie ale pierwszy raz sie przygotowywuje do IUI I mam dzis ta ocene owulacji I mam brac ze soba do lekarza ta szczepionke ktora mam dostac ? Czy zostawic ja w domu ??
Mi trzy razy mąż robił, sama jakoś się bałamPewnie chodzi o Ovitrelle. Ja bym brała ciężkie nie jest. Mi dawali w klinice zastrzyk, niektóre dziewczyny same sobie w domu.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Haj dziewczyny.... Ja dziś po monitoringu.... Urosły trzy pęcherzyki.... Dwa na prawym jajniku i jeden (największy) na lewym... W czwartek kolejny monitoring i IUI w piątek!!!! Jolancik wpisz mnie poproszę na czwartek i piątek...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe co mi dzis powieHaj dziewczyny.... Ja dziś po monitoringu.... Urosły trzy pęcherzyki.... Dwa na prawym jajniku i jeden (największy) na lewym... W czwartek kolejny monitoring i IUI w piątek!!!! Jolancik wpisz mnie poproszę na czwartek i piątek...
Hej dziewczyny. Nie wiem co jest. Wczoraj beta na nie, a okres już trzy dni po terminie. Myślicie, że to wpływ wszystkich hormonów?? Mój lekarz jest na urlopie do piątku i nie chce mu tyłka zawracać.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Stres i nerwy nie pomagają, daj ciału jeszcze chwile, hormony potrafią namieszaćHej dziewczyny. Nie wiem co jest. Wczoraj beta na nie, a okres już trzy dni po terminie. Myślicie, że to wpływ wszystkich hormonów?? Mój lekarz jest na urlopie do piątku i nie chce mu tyłka zawracać.
Podziel się: