reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Trzymam kciuki i co tylko się da; -)
Dziewczyny, a powiedzcie mi czym jesteście stymulowane? Ja dostaje co miesiąc zastrzyki mensinormu i ovitrell na pęknięcie. Ostatnio pęcherzyki kiepsko rosły i dostałam jeszcze fostimon dwie ampułki. Jeden cykl od poprzedniego lekarza miałam clistibegyt, ale ten kazał mi odstawić te tabletki, bo podobno dla takich chudzielców jak ja nie jest zalecany. Ktoś jeszcze na takich lekach??

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak podchodzilam do iui bylam stymulowana menopurem i fostimonem...do in vitro menopurem i puregonem...

reklama
Hej kobietki! Jestem tu nowa w wątku.
Oska b. Ci współczuje, jednak czy nie warto spróbować jeszcze jutro zrobić bete? Nie doczytałam w którym d po iui robilas. 2,0 to przeciez nie 0,2. Czy ty nie jestes na forum na kafeterii?

Gratuluję dziewczynom co sie udało i zyczę szczęsia :)

Witaj...ja tez miałam robione HSG w styczniu ...troche bolało jak na okres ...da sie przeżyć... :) nic strasznego :) bedzie dobrze i sie nie denerwuj :)

Hej dziewczyny. I mnie jutro zapewne czeka inseminacja - pierwsza i oby ostatnia!
Staramy sie z mezem o malucha od ponad 2 lat. Moje badania ok (owulacje są, zero zaburzen hormonalnych, jajowody drozne..), badania męża też w normie. Irytujace to strasznie...czasem wolalabym zeby przyczyna naszej nieplodnosci byla zdiagnozowana!
W poniedzialek mialam ocene cyklu...pecherzyk jest, dzis wyrazna druga kreska na tescie LH...jutro rano jade do kliniki sprawdzic poziom hormonow i mozliwe,ze po poludniu inseminacja stanie sie faktem.
Mam nadzieje,ze juz niedlugo wszystkie przejdziemy do kolejnego 9-miesiecznego etapu ;-)

Ja jestem stymulowana clo i pęcherzyki pięknie rosną!!!! Jak dla chudzielcow nie wskazane? Pierwsze słyszę!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
No też tego nie rozumiem. Zapytam następnym razem.
Ale gdy brałam clo urosły dwa ładne pęcherzyki, a bez niego tylko jeden i to musiał być podtuczony fostimonem

witam nowe dziewczyny:) za staraczki trzymam &&&& tym co sie udało jescze wieksze &&&&&&&&&&i pozytywne mysli przesyłam no i za jutrzejsze iui &&&&&&&&&&&&&&&&& zylwi i niny:) nie stresujcie się :)
no ja czekam na okres ale jeszcze go nie ma możę jutro albo w czwartek bedzie niech przyjdzie szybciej to szybciej bedzie iui:):)
zylwia czyli jutro specjalnie nasza pani dr przyjedzie do ciebie???:)no bo ona przyjmuje wpiatki i poniedziałki do nas to nawet w niedziele wieczorkiem miała czas powodzenia kochana:).....no i zdaj relacje po:)

Trzymam kciuki i co tylko się da; -)
Dziewczyny, a powiedzcie mi czym jesteście stymulowane? Ja dostaje co miesiąc zastrzyki mensinormu i ovitrell na pęknięcie. Ostatnio pęcherzyki kiepsko rosły i dostałam jeszcze fostimon dwie ampułki. Jeden cykl od poprzedniego lekarza miałam clistibegyt, ale ten kazał mi odstawić te tabletki, bo podobno dla takich chudzielców jak ja nie jest zalecany. Ktoś jeszcze na takich lekach??

Ja baralam clistibegyt a zastrzyg dostalam pregnyl I tyle

witam nowe dziewczyny:) za staraczki trzymam &&&& tym co sie udało jescze wieksze &&&&&&&&&&i pozytywne mysli przesyłam no i za jutrzejsze iui &&&&&&&&&&&&&&&&& zylwi i niny:) nie stresujcie się :)
no ja czekam na okres ale jeszcze go nie ma możę jutro albo w czwartek bedzie niech przyjdzie szybciej to szybciej bedzie iui:):)
zylwia czyli jutro specjalnie nasza pani dr przyjedzie do ciebie???:)no bo ona przyjmuje wpiatki i poniedziałki do nas to nawet w niedziele wieczorkiem miała czas powodzenia kochana:).....no i zdaj relacje po:)
No witam :) tak jutro przyjedzie I bardzo sie ciesze z tego powodu chce miec to juz za soba ;) trzymaj kciuki I napisze jak juz bede lezala sobie w domu po zabiegu ;)

Ja nic nie dostaje...choc nie ukrywam,ze jakos wierze w sile luteiny po inseminacji...
Moj lekarz na razie nic o tym nie mowi...jutro z nim o tym pogadam ale czuje,ze zostawi mnie bez wspomagaczy.

reklama
Do góry