reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Źle mi dziewczyny, naprawdę mi źle. Jestem już po terminacji. A co jeśli jedyne dziecko, które chciał mi dać Bóg to to na cmentarzu???

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Oska305 - na pewno nie! Uda się zobaczysz. Zaszłaś już raz w ciąze i jestem pewna, ze uda się i kolejny raz. To tylko kwestia czasu. Wiem, że bardzo ci przykro i zawalił Ci się na ten moment świat, ale to minie. Walcz! Nie załamuj się. Jestesmy z Tobą.

reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu

26 - joko86 - monitoring cyklu
27 - joko86 - IUI

27 – anett96 – monitoring cyklu
30/31 – Mikaaaaa - beta hcg/test ciążowy
30/31 – Molly007 - beta hcg/test ciążowy
31 – evelevel – beta hcg

LUTY

02 - adunnia90 - wizyta w klinice
10 - angelawwa - HSG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
Oska nie wolno Ci tak myśleć. To co się stało to nie była ani Twoja wina, ani Twoje widzimisię. Zdarzyło się, bedzie w Tobie zawsze, ale nie może zaważać na przyszłości. Główka do góry!

Witaj angelawwa:)

Oska ja mam to samo. Tez jedną dzidzie w niebie... no i stres ze sie nie uda bo juz wiekowa jestem.. w kwietniu koncze 38 lat :( maz ma masakryczne wyniki ktorych nie da sie poprawic i licze bardzo na in vitro, a jak sie nie uda to nie wiem załamka normalnie. Ale póki nie wypróbuje wszystkiego nie wolno się poddac nigdy przenigdy!!!!!!! zanim jeszcze in vitro sprobuje 1, 2 iui. Miałam juz 2. I walcze dalej! wiec przesylam Ci pozytywne fluidy pełne wiary! Uda się nam, na pewno uda. Uda i koniec kropka!!!!!!

reklama
Azjak gratulacje!
Oska nie możesz myśleć, że źle zrobiłaś. Będzie dobrze.

Moja znajoma miała podtrzymywana ciążę, organizm chciał się jej pozbyć. W 6 miesiącu dowiedziała się o wadach genetycznych. Dziecko jest po kolejnej operacji, lekarka która zwykle była bardzo miła wychodząc z bloku powiedziała, że to dziecko nie powinno się urodzić...

Do góry