reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oska dziś sobie popłacz a od jutra dupa w troki i walczysz dalej. Lepiej sama nic nie bierz tylko idź do lekarza żeby sprawdził może na usg co tam się w środku dzieje. Samo się nic bez powodu nie blokuje. Mocno tulę!

AzjaK : gratulacje! Przeiękny wynik, nic tylko uwierzyć i pielęgnować:)
Hanuta: no to za dwa tygodnie to już i słychać będzie :)

reklama
Źle mi dziewczyny, naprawdę mi źle. Jestem już po terminacji. A co jeśli jedyne dziecko, które chciał mi dać Bóg to to na cmentarzu???

Kochana wogóle tak nie myśl...udało sie raz to iuda sie drugi raz.... :* Wierze w to mocno ze wszystkie mamami zostaniemy ...

Też mam piersi jak na okres i wszystkie oznaki :(:( tez czuje ze nic z tego....w robocie też nie zaciekawie ..już bym chciała troche od niej odpoczac ;) .... hehe :) oby w końcu sie udało ..:)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki! Jestem tu nowa w wątku.
Oska b. Ci współczuje, jednak czy nie warto spróbować jeszcze jutro zrobić bete? Nie doczytałam w którym d po iui robilas. 2,0 to przeciez nie 0,2. Czy ty nie jestes na forum na kafeterii?

Gratuluję dziewczynom co sie udało i zyczę szczęsia :)

Teraz coś o mnie.
Jeszcze do soboty mielismy nadzieję na imsi nasieniem męża, jednak lekarz po weryfikacji wyników i zbadaniu męża, oraz po wywiadzie stwierdził, że tylko nasienie dawcy.
My się tym nie przejmujemy, poniewaz maz od 11 lat wiedzial ze na 99% nie bedzie ógł miec dzieci, a ja wiem odkad go poznalam czyli 5 lat.
Nie załamało nas to. Teraz szykujemy się do IUI nasieniem dawcy.
Wczoraj odebrałam posiew z szyjki i jest czysto, więc jeśli okres się nie spóźni to 10.02 HSG. Proszę o wpisanie do kalendarza :)
Z całym IUI i tak musimy zaczekać do kwietnia, ponieważ w połowie marca mam wycinany woreczek żółciowy i chcemy to cholerstwo przejsc, żeby nie kusić zagrożenie ewentualnej ciązy.

Hej kobietki! Jestem tu nowa w wątku.
Oska b. Ci współczuje, jednak czy nie warto spróbować jeszcze jutro zrobić bete? Nie doczytałam w którym d po iui robilas. 2,0 to przeciez nie 0,2. Czy ty nie jestes na forum na kafeterii?

Gratuluję dziewczynom co sie udało i zyczę szczęsia :)
Hej jestem tam, ale za bardzo się zawiesza, więc chyba się wypiszę. U nas jutro minie dwa tyg od iui więc powinno już coś wyjść w krwi, a wynik to dokładnie 《2 i jest objaśnienie, ze jest to wynik dla kobiet nie będących w ciąży. Trudno dziś poleczę kaca po wczorajszym dołku i biorę się dalej to roboty. W końcu musi się udać.

Posłuchaj ne koniecznie, na forach o ifv, dziewczyny, które miały podawany zarodek 5dniowy prawidlowa bete mialy pokazana w 12dpt, czyli jakis 17 dzien od zaplodnienia. Zrob sobie dzisiaj bo a noz widelec bedzie 5 :) ja bym jednym wynikiem sie nie sugerowala.

Juz poczekam i co ma być to będzie. Jakoś nadzieje na ten cykl mnie już opuściły. Tylko żeby ten okres sam wrócił... A za Was mocno trzymam kciuki. Miałam sprawdzana drożność i nic nie bolało, a naczytalam się opisów jak z horroru : -)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry