reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oska ja czasami tez tak mialam. Cykle mam dosc regularne bo 27-28 dni ale zdarza sie, ze mam nawet 35 dni cyklu.
Wyluzuj troszke glowe i nie mysl @ jak ma przyjsc to i tak przyjdzie. Jesli masz dobry kontakt ze swoim lekarzem to zadzwon do niego i zapytaj co on o tym mysli.
Ja do mojego dzwonilam w nowy rok jak byl w austrii na nartach [emoji16] taki ich zawod.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oska ja czasami tez tak mialam. Cykle mam dosc regularne bo 27-28 dni ale zdarza sie, ze mam nawet 35 dni cyklu.
Wyluzuj troszke glowe i nie mysl @ jak ma przyjsc to i tak przyjdzie. Jesli masz dobry kontakt ze swoim lekarzem to zadzwon do niego i zapytaj co on o tym mysli.
Ja do mojego dzwonilam w nowy rok jak byl w austrii na nartach [emoji16] taki ich zawod.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację. Jutro zadzwonię, przecież głowy mi nie urwie przez telefon: )

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jutro IUI o 13... Prosze o trzymanie kciukow ! :)))
Trzymam kciuki i co tylko się da; -)
Dziewczyny, a powiedzcie mi czym jesteście stymulowane? Ja dostaje co miesiąc zastrzyki mensinormu i ovitrell na pęknięcie. Ostatnio pęcherzyki kiepsko rosły i dostałam jeszcze fostimon dwie ampułki. Jeden cykl od poprzedniego lekarza miałam clistibegyt, ale ten kazał mi odstawić te tabletki, bo podobno dla takich chudzielców jak ja nie jest zalecany. Ktoś jeszcze na takich lekach??

reklama
Trzymam kciuki i co tylko się da; -)
Dziewczyny, a powiedzcie mi czym jesteście stymulowane? Ja dostaje co miesiąc zastrzyki mensinormu i ovitrell na pęknięcie. Ostatnio pęcherzyki kiepsko rosły i dostałam jeszcze fostimon dwie ampułki. Jeden cykl od poprzedniego lekarza miałam clistibegyt, ale ten kazał mi odstawić te tabletki, bo podobno dla takich chudzielców jak ja nie jest zalecany. Ktoś jeszcze na takich lekach??

Ja jestem stymulowana clo i pęcherzyki pięknie rosną!!!! Jak dla chudzielcow nie wskazane? Pierwsze słyszę!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry