zuzik85
Fanka BB :)
&&&&& za dobre wiadomości dziewczyny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlaczego tak brzydko mowisz o nim - pasozyt.. ?Adunia pozytywnego betowania.
Ja się powoli zbieram na wizytę. Jak dla mnie to mogłabym usiąść dziś na fotel i dowiedzieć się, że uż rodzę:/ Mam jakis taki spadek energii i radości, że szok. Samego porodu się nie boję nic a nic (jeszcze), ale tego co będzie potem. Chodzę marudzę: "Czy mi źle z kotami było?". Biedny ten mój pasożyt się musi matki wariatki nasłuchać
dlaczego tak brzydko mowisz o nim - pasozyt.. ?
Oj tam od razu brzydko Misie, pysie, słoneczka są takie oklepane i przesłodzone to raz. Dwa: w stanie faktycznym to obecnie (i przez najbliższe minimum 18 lat) na mnie pasożytuje, więc jest to biologiczne odwzorowanie A trzy: nie można zapeszać, rozumiesz
Maarchewkaa jutro odpiszę jak to wyglądało,mam nadzieję,że pamiętam :-) dziś po prostu w głowie mam radość z podglądania malucha w brzuchu i nie mogę zebrać myśli :-)
Byłabym bardzo wdzięczna
kochana bardo mi przykro, ale w koncu kiedys nam sie uda! musimy w to wierzyc!!Moja intuicja sie nie mylila.... [emoji20][emoji20][emoji20] jestem zalamana kolejna proba nieudana [emoji22][emoji22][emoji22]
Teraz czekac na @ i od nowa najgorszy w tym wszystkim jest ten czas...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom