reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ogolnie to jestem 25dpt...ale z obliczen z ktorych sie ocenia wiek ciazy to jest to 6 tydz i 2 dzienKath a ja mam pytanie takie w którym ty jesteś tc?
Pozdrawiam wszystkie matuchny. Kath az się wzruszyłam...kibicuję dalej. Omatko Ty jesteś niemozliwa :-) uśmiałam się z tym moczem z lodówki hehe. Powodzenia i miłego wieczoru wszystkim
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
stacy
Jak ja dobrze pamiętam chwile kiedy maluch się nie rusza bo sobie śpi w najlepsze, a ty się człowieku martw. Zawsze miałam baton czekoladowy przy łóżku. Jak mała nie fikała do 22, to baton w ruch i cała w nerwach czekałam.
stacy
Dream - jaka świetna pościel :-)
vadera
Genialna! Mam taką bransoletkę
Kath: to ja tak od razu bo mi się przypomniało. Nie dostań zawału jak Ci na usg zaczną wypisywać wiek ciąży z kosmosu. Pomijam wiek oczywiście szacowany wielkością płodu , ale u mnie np. liczą nie standardowo tylko konkretnie od transferu. Co mnie osobiście strasznie irytuje bo mi ją odmładzają )
M26: Ja Cię gonię chyba 2 tygodniami jeśli dobrze pamiętam. Skoro wy już 1300 to ciekawe czy my się do kilograma zbliżamy))
Kocię przyjęło drugi posiłek (mocno powiedziane) bez zwracaia po 48 h jupiiii!!!!
Spokojnej nocy, idę spać zanim mu się odwidzi.
cikulinka
w bad-med nie mogę się doczekać lekarz kazała mi robić w monencieCikulinka - ja też miałam 5.09 i.betę lekarz zalecił zrobić w piątek wyszła < 1,20 więc niestety się nie udało ale za ciebie trzymam kciuki. A gdzie miałaś iui?
w bat-med doktor kazała czekać do okresu jak nie bedzie to test z apteki jak nie wyjdzie to z krwii mam nadzieje ze coś wyjdzie kurcze już tak się denerwuje ale bede cierpliwie czekać dzieki za odpCikulinka - ja też miałam 5.09 i.betę lekarz zalecił zrobić w piątek wyszła < 1,20 więc niestety się nie udało ale za ciebie trzymam kciuki. A gdzie miałaś iui?
reklama
vadera
Jak ja dobrze pamiętam chwile kiedy maluch się nie rusza bo sobie śpi w najlepsze, a ty się człowieku martw. Zawsze miałam baton czekoladowy przy łóżku. Jak mała nie fikała do 22, to baton w ruch i cała w nerwach czekałam.
Mój mały pasożyt nic sobie nie robi ze słodkiego. Może dlatego, że mama w ogóle jest słodyczożercą i batonik to żadna atrakcj dziwna
Podziel się: