reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko ale super wiadomości. bardzo się cieszę. a bakterie po antybiotyku na pewno pójdą precz

weźcie mnie kopnijcie w dupe bo zwariuje, ale same wiecie jak to jest jak się czyta r,ózne historie....
no w żadnej ciąży tak nie wariowałam

ja bym cię kopnęła, ale co będę się tutaj wymądrzać jak sama robiłam testy codziennie każdego dnia o innej porze;) doskonale cię rozumiem. najważniejsze że druga krecha jak marzenie:-) :) super:-) :)

reklama
Bertha : trzymam kciuki, a może naturalnie akurat się uda ? mało takich przypadków :) trzymam mocno kciuki
ja co prawda iui nie miaolam, ale lekarka tezx spisałacykl na straty, nie podała mpregnylu i jest ci ąża, zawsz4e jest szansa :*
No pewnie, zawsze jest nadzieja..
Dzisiaj mam podglądanie pecherzykow, takze zobaczymy co dalej zarządzi gin.
A ty - Nie panikuj!! :)

Kath!!!!! Gratulacje!!!!!! Cieszę się razem z Tobą!
Widzisz, wszystko dobrze, teraz jeszcze bardziej musisz dbać o siebie. Tak, tak jeszcze bardziej. Gwizdaj na wszystko, liczysz się tylko Ty i dzieciątko ;)

Wiem...ta moja dziwna lekarja kazala mi sie cieszyc ale wsrawac tylko na siku...
Tzn, że ciąża jest podwyższonego ryzyka. Ale tyle czekałaś, że chyba leżenie nie będzie dla Ciebie kłopotem. Dla tego maleństwa zrobiłoby się wszystko.
Są dziewczyny, które też musiały leżeć, a potem wszystko się unormowało. Nasaz Anika też leżała a za tydzień będzie tulić Polę w ramionach ;)
JUUUUUPIIIII ;)

reklama
Kath WSPANIALE!!! dbaj o siebie, niech się wszystko unormuje żebyś mogła się cieszyć każdym dniem ciąży.

a dała ci w końcu to zaświadczenie?

Do góry