reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pozdrawiam wszystkie matuchny. Kath az się wzruszyłam...kibicuję dalej. Omatko Ty jesteś niemozliwa :-) uśmiałam się z tym moczem z lodówki hehe. Powodzenia i miłego wieczoru wszystkim

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera moja pościel hłe hłe
1474307451357.jpg

Załączniki

• 1474307451357.jpg
    1474307451357.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 394
Jak ja dobrze pamiętam chwile kiedy maluch się nie rusza bo sobie śpi w najlepsze, a ty się człowieku martw. Zawsze miałam baton czekoladowy przy łóżku. Jak mała nie fikała do 22, to baton w ruch i cała w nerwach czekałam.

Vadera moja pościel hłe hłe Zobacz załącznik 773801

Genialna! Mam taką bransoletkę :)

Kath: to ja tak od razu bo mi się przypomniało. Nie dostań zawału jak Ci na usg zaczną wypisywać wiek ciąży z kosmosu. Pomijam wiek oczywiście szacowany wielkością płodu , ale u mnie np. liczą nie standardowo tylko konkretnie od transferu. Co mnie osobiście strasznie irytuje bo mi ją odmładzają )

M26: Ja Cię gonię chyba 2 tygodniami jeśli dobrze pamiętam. Skoro wy już 1300 to ciekawe czy my się do kilograma zbliżamy:)))

Kocię przyjęło drugi posiłek (mocno powiedziane) bez zwracaia po 48 h jupiiii!!!! :D
Spokojnej nocy, idę spać zanim mu się odwidzi.

Cikulinka - ja też miałam 5.09 i.betę lekarz zalecił zrobić w piątek wyszła < 1,20 więc niestety się nie udało ale za ciebie trzymam kciuki. A gdzie miałaś iui?
w bad-med nie mogę się doczekać lekarz kazała mi robić w monencie
Cikulinka - ja też miałam 5.09 i.betę lekarz zalecił zrobić w piątek wyszła < 1,20 więc niestety się nie udało ale za ciebie trzymam kciuki. A gdzie miałaś iui?
w bat-med doktor kazała czekać do okresu jak nie bedzie to test z apteki jak nie wyjdzie to z krwii mam nadzieje ze coś wyjdzie kurcze już tak się denerwuje ale bede cierpliwie czekać dzieki za odp

reklama
Jak ja dobrze pamiętam chwile kiedy maluch się nie rusza bo sobie śpi w najlepsze, a ty się człowieku martw. Zawsze miałam baton czekoladowy przy łóżku. Jak mała nie fikała do 22, to baton w ruch i cała w nerwach czekałam.

Mój mały pasożyt nic sobie nie robi ze słodkiego. Może dlatego, że mama w ogóle jest słodyczożercą i batonik to żadna atrakcj dziwna:p

Do góry