reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

JUŻ JUTRO ;)

20 - Vadera -
wizyta u kardiologa

22 - Vadera - ciążowa wizyta kontrolna
23 - Anika - ktg
24/26 - Anika - przyjęcie do szpitala - cel: spotkanie z Polą
26 - omatko - wizyta u gina
26/27 - Anika - przywitanie z Polą

PAŹDZIERNIK

03 - omatko - wizyta u gina
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Katharina wspaniałe wieści!! Bardzo bardzo się ciesze!! A twoja lekarka powinna dostać niezłego kopa za takie bezmyślne gadanie.

Witam się z nowymi Dziewczynami i za wszystkie trzymam kciuki.

Byłam dzisiaj na kontroli i szyjka bez zmian, więc bardzo się cieszę. I mój Bąbelek waży już ok 1300 g. Tylko nieźle daje mi po pęcherzu bo kopie w niego non stop ;/

Ja jestem juz po podglądaniu pęcherzyków. Tak jak myślałam - duży urósł do rozm. 30mm, mniejszy - 19-20mm. Jutro rano pregnyl. Endo urosło i jest juz ładne! 1,08cm.
Ten cykl zostawiamy jako naturalny, w następnym IUI.

Zaswiadczenie wydrukowalam z netu. Wypisalam :) a ona tylko podbila. Leki nadal bez zmian a nastepna wizyta 5.10...musze zrobic morfologie bad moczu i glukozy...i jak wszystko bedzie super to zalozy mi karte ciazy...

Kath no to nogi do góry i książeczka. Dotrzymałaś do drugiego progu , przed Tobą jeszcze tylko ... no wiesz ile, mi tu miejsca zabraknie. A karte ciąży to ona po widocznej akcji serca musi Ci założyć bez łaski:p
Co do paniki, żeyście się nie czuły osamotnione: ja od wczoraj mam stracha bo O się albo nie rusza albo tak słabo, że ciężko mi zauważyć. To chyba kwestia ciągłych emocji związaych z ratowaniem w kółko ogona:/ Dziś w końcu poczułam niedawno, troszkę mi ulżyło, ale nie ukrywam, że już odliczam do wizyty.

Byłam dzisiaj na kontroli i szyjka bez zmian, więc bardzo się cieszę. I mój Bąbelek waży już ok 1300 g. Tylko nieźle daje mi po pęcherzu bo kopie w niego non stop ;/

M26 cieszę z tak dobrych wiadomości od ciebie. 1300g to już piękności:-D. kopniak w pęcherz to to czego tygryski nie lubią najbardziej.;)

Vadera fakt że te chwile snu maluszka są noo... jakie są. miałam taką jazdę wczoraj rano. troszkę zaspał więc ja szybko do kuchni po kromkę z nutellą, a on wstał zanim wróciłam do łóżka i tą kromkę zjadłam. poprostu chciał wymusić czekoladę:-D

reklama
Do góry