reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cikulinka - ja też miałam 5.09 i.betę lekarz zalecił zrobić w piątek wyszła < 1,20 więc niestety się nie udało ale za ciebie trzymam kciuki. A gdzie miałaś iui?

reklama
aaaa nie przywitałam nowych koleżanek. witam więc. nie pomogę ws samej procedury IUI bo nie miałam, ale mogę zapewnić o zaciskaniu kciuków i kibicowaniu :)

hej...
w weekend mielismy impreze urodzinowa, wiec musze doczytać co u was, ja to jestem głupia w piątewk poszłam na bete.. nioe wzrosła bardzo dużo... tzn o 70kilka procent, ale już różne myśli, bosz.. zwariuje,m umówiłam się na 26 do lekarza, potem na 3.10, a ptem nas 12.10 do prywatnego , zwariuje

jeszcze dziś rano chciałam zrobić test, ale nie miasłam, wzięłam mocz do pojemniczka z apterki i do lodówki i jak wróciłam z przedszkola to kupiłam zroiłam i jakas dziwna kreska moxze p[rzezx to ze mocz zimny czy cos, wiec juxz z panika pojechałam po kolejne testy i nie z porannego wyszła ładna
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8bdf7346f3d15.jpg

weźcie mnie kopnijcie w dupe bo zwariuje, ale same wiecie jak to jest jak się czyta r,ózne historie....
no w żadnej ciąży tak nie wariowałam

Melduje sie. Wczoraj byłam u giba podejrzeć pecherzyki. Troche urosły, ten największy to juz powinien pęknąć lada moment, ale pozostałe ciut za małe na podanie pregnylu, endometrium marne 7,4mm, śluzu w szyjce prawie brak, i ginowi sie to wszystko nie podobało i powiedział ze nie robimy teraz IUI bo to nie ma sensu... :(
Idę jeszcze w poniedziałek zobaczyć co z pęcherzykami. A nuz sie sytuacja ładnie rozwinęła i wtedy zrobimy IUI. Ale mamy teraz starać sie naturalnie.
Jesli w kolejnym cyklu owu pójdzie z lewego jajnika (lewy jajowod z wodniakiem), to cykl stracony i wtedy robimy laparoskopię - usunięcie jajowodu, torbieli i zrostów.
Bertha : trzymam kciuki, a może naturalnie akurat się uda ? mało takich przypadków :) trzymam mocno kciuki
ja co prawda iui nie miaolam, ale lekarka tezx spisałacykl na straty, nie podała mpregnylu i jest ci ąża, zawsz4e jest szansa :*

Omatko; Taki solidny KOP. Uno: prawidowy przyrost bety to ok 60% co 48h. Ale to są statystyki a nie norma dla wszystkich. A Ty masz 70% bez komentarza ta panika... Uspokój się i ciesz! To rozkaz.

Dziewczyny kciukasy dołączam wizytowe &&&&

A ja z przybranym synem ogonem do kontroli:))))

Omatko; Taki solidny KOP. Uno: prawidowy przyrost bety to ok 60% co 48h. Ale to są statystyki a nie norma dla wszystkich. A Ty masz 70% bez komentarza ta panika... Uspokój się i ciesz! To rozkaz.

Dziewczyny kciukasy dołączam wizytowe &&&&

A ja z przybranym synem ogonem do kontroli:))))

Nie msm zadnych objawow oprocz pobolewania brzuchaczasem i to mnie przerazA, juz wole miec te wymioty ale zeby cos bylo aaaaa

Zazdroszcze kotow , kochaaaam , a moja corka ma astme i alergie na siersc :((((

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

JUŻ DZISIAJ ;)

19 - Kath -
wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - ostatnia wizyta kontrolna przed cc

20 - Vadera -
wizyta u kardiologa
22 - Vadera - ciążowa wizyta kontrolna
23 - Anika - ktg
26 - Anika - przyjęcie do szpitala - cel: spotkanie z Polą
26 - omatko - wizyta u gina
27 - Anika - przywitanie z Polą

PAŹDZIERNIK

03 - omatko - wizyta u gina
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Kath, Aniko czekamy na wieści z brzuszków :) &&&&&&&&

Omatko, a Ty masz mega kopa! Spokój i tylko spokój. Stresem tylko pogarszasz sytuację. A krecha na teście jak marzenie! :)
p.s. Test tylko ze świeżego moczu :p:p:p Wariatko Ty nasza, trzeba było jeszcze do zamrażalnika włożyć :D:D:D

Hahha no naatepnym razem chyba zamroze hahahha wiem wiem. Glupia ja :d hahajahha
:*

reklama
Melduję się w dwupaku ;)
wymiary Poli na dziś - 50cm i 3200 kg:)
niestety, w posiewie wyszły jakieś bakterie, więc mam antybiotyk od dzis, a poza tym wyszła mi jakas wyspka na brzuchu (byc moze to osutka ciązowa) i swedzi jak nie wiem co:/ mam obserwowac.
no i teraz najwaznijesze, jest prawdopodobienistwo, że na weekend bede już w szpitalu i wtedy cc w poniedziałek!!! czekam na info od lekarki ;)

dziekuję Wam za wszytskie ciepłe i dobre myśli o nas :*
Omatko, to żeś wymyśliła! kopa masz za panikowanie! wszytsko dobrze jest :)

KAth, melduj sie po wizycie!

Do góry