reklama
omatkoitrojko
Aktywna w BB
hej...
w weekend mielismy impreze urodzinowa, wiec musze doczytać co u was, ja to jestem głupia w piątewk poszłam na bete.. nioe wzrosła bardzo dużo... tzn o 70kilka procent, ale już różne myśli, bosz.. zwariuje,m umówiłam się na 26 do lekarza, potem na 3.10, a ptem nas 12.10 do prywatnego , zwariuje
jeszcze dziś rano chciałam zrobić test, ale nie miasłam, wzięłam mocz do pojemniczka z apterki i do lodówki i jak wróciłam z przedszkola to kupiłam zroiłam i jakas dziwna kreska moxze p[rzezx to ze mocz zimny czy cos, wiec juxz z panika pojechałam po kolejne testy i nie z porannego wyszła ładna
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8bdf7346f3d15.jpg
weźcie mnie kopnijcie w dupe bo zwariuje, ale same wiecie jak to jest jak się czyta r,ózne historie....
no w żadnej ciąży tak nie wariowałam
w weekend mielismy impreze urodzinowa, wiec musze doczytać co u was, ja to jestem głupia w piątewk poszłam na bete.. nioe wzrosła bardzo dużo... tzn o 70kilka procent, ale już różne myśli, bosz.. zwariuje,m umówiłam się na 26 do lekarza, potem na 3.10, a ptem nas 12.10 do prywatnego , zwariuje
jeszcze dziś rano chciałam zrobić test, ale nie miasłam, wzięłam mocz do pojemniczka z apterki i do lodówki i jak wróciłam z przedszkola to kupiłam zroiłam i jakas dziwna kreska moxze p[rzezx to ze mocz zimny czy cos, wiec juxz z panika pojechałam po kolejne testy i nie z porannego wyszła ładna
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8bdf7346f3d15.jpg
weźcie mnie kopnijcie w dupe bo zwariuje, ale same wiecie jak to jest jak się czyta r,ózne historie....
no w żadnej ciąży tak nie wariowałam
omatkoitrojko
Aktywna w BB
Bertha : trzymam kciuki, a może naturalnie akurat się uda ? mało takich przypadków trzymam mocno kciukiMelduje sie. Wczoraj byłam u giba podejrzeć pecherzyki. Troche urosły, ten największy to juz powinien pęknąć lada moment, ale pozostałe ciut za małe na podanie pregnylu, endometrium marne 7,4mm, śluzu w szyjce prawie brak, i ginowi sie to wszystko nie podobało i powiedział ze nie robimy teraz IUI bo to nie ma sensu...
Idę jeszcze w poniedziałek zobaczyć co z pęcherzykami. A nuz sie sytuacja ładnie rozwinęła i wtedy zrobimy IUI. Ale mamy teraz starać sie naturalnie.
Jesli w kolejnym cyklu owu pójdzie z lewego jajnika (lewy jajowod z wodniakiem), to cykl stracony i wtedy robimy laparoskopię - usunięcie jajowodu, torbieli i zrostów.
ja co prawda iui nie miaolam, ale lekarka tezx spisałacykl na straty, nie podała mpregnylu i jest ci ąża, zawsz4e jest szansa :*
vadera
Fanka BB :)
Omatko; Taki solidny KOP. Uno: prawidowy przyrost bety to ok 60% co 48h. Ale to są statystyki a nie norma dla wszystkich. A Ty masz 70% bez komentarza ta panika... Uspokój się i ciesz! To rozkaz.
Dziewczyny kciukasy dołączam wizytowe &&&&
A ja z przybranym synem ogonem do kontroli)))
omatkoitrojko
Aktywna w BB
Omatko; Taki solidny KOP. Uno: prawidowy przyrost bety to ok 60% co 48h. Ale to są statystyki a nie norma dla wszystkich. A Ty masz 70% bez komentarza ta panika... Uspokój się i ciesz! To rozkaz.
Nie msm zadnych objawow oprocz pobolewania brzuchaczasem i to mnie przerazA, juz wole miec te wymioty ale zeby cos bylo aaaaa
Zazdroszcze kotow , kochaaaam , a moja corka ma astme i alergie na siersc (((
zuzik85
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!
WRZESIEŃ
JUŻ DZISIAJ
19 - Kath - wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - ostatnia wizyta kontrolna przed cc
20 - Vadera - wizyta u kardiologa
22 - Vadera - ciążowa wizyta kontrolna
23 - Anika - ktg
26 - Anika - przyjęcie do szpitala - cel: spotkanie z Polą
26 - omatko - wizyta u gina
27 - Anika - przywitanie z Polą
PAŹDZIERNIK
03 - omatko - wizyta u gina
12 - omatko - wizyta u gina
LISTOPAD
GRUDZIEŃ
WRZESIEŃ
JUŻ DZISIAJ
19 - Kath - wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - ostatnia wizyta kontrolna przed cc
20 - Vadera - wizyta u kardiologa
22 - Vadera - ciążowa wizyta kontrolna
23 - Anika - ktg
26 - Anika - przyjęcie do szpitala - cel: spotkanie z Polą
26 - omatko - wizyta u gina
27 - Anika - przywitanie z Polą
PAŹDZIERNIK
03 - omatko - wizyta u gina
12 - omatko - wizyta u gina
LISTOPAD
GRUDZIEŃ
omatkoitrojko
Aktywna w BB
Kath, Aniko czekamy na wieści z brzuszków &&&&&&&&
Omatko, a Ty masz mega kopa! Spokój i tylko spokój. Stresem tylko pogarszasz sytuację. A krecha na teście jak marzenie!
p.s. Test tylko ze świeżego moczu Wariatko Ty nasza, trzeba było jeszcze do zamrażalnika włożyć
Hahha no naatepnym razem chyba zamroze hahahha wiem wiem. Glupia ja :d hahajahha
:*
reklama
anika11
Melduję się w dwupaku
wymiary Poli na dziś - 50cm i 3200 kg
niestety, w posiewie wyszły jakieś bakterie, więc mam antybiotyk od dzis, a poza tym wyszła mi jakas wyspka na brzuchu (byc moze to osutka ciązowa) i swedzi jak nie wiem co:/ mam obserwowac.
no i teraz najwaznijesze, jest prawdopodobienistwo, że na weekend bede już w szpitalu i wtedy cc w poniedziałek!!! czekam na info od lekarki
dziekuję Wam za wszytskie ciepłe i dobre myśli o nas :*
Omatko, to żeś wymyśliła! kopa masz za panikowanie! wszytsko dobrze jest
KAth, melduj sie po wizycie!
wymiary Poli na dziś - 50cm i 3200 kg
niestety, w posiewie wyszły jakieś bakterie, więc mam antybiotyk od dzis, a poza tym wyszła mi jakas wyspka na brzuchu (byc moze to osutka ciązowa) i swedzi jak nie wiem co:/ mam obserwowac.
no i teraz najwaznijesze, jest prawdopodobienistwo, że na weekend bede już w szpitalu i wtedy cc w poniedziałek!!! czekam na info od lekarki
dziekuję Wam za wszytskie ciepłe i dobre myśli o nas :*
Omatko, to żeś wymyśliła! kopa masz za panikowanie! wszytsko dobrze jest
KAth, melduj sie po wizycie!
Podziel się: