reklama
meg86
Fanka BB :)
Dzięki za wsparcie jeśli chodzi o biopsje to nie zdecydowaliśmy się gdyż androlog po weryfikacji badań męża stwierdził że raczej plemników nie będzie. Badania od kilku lat bez zmian były i usunięte 1 jądro bo było martwe po tym też żadnej poprawy. Więc nawet invitro nasieniem m odpada. A nasieniem dawcy to taki koszt że.nas porostu nie będzie na to teraz stać. Wiem że to dopiero pierwsza próba ale rozczarowanie było okropne bo tak po cichu liczyłam ze się uda. I ten czas do wyniku jest najgorszy. A teraz jeszcze miesiąc przerwy ma być i nie wiem z jakiego powodu. Czy wasze iui były cykl po cyklu czy z przerwą?
Meg. Tak na szybko. Ja lezalam po zabiegu. Nie kazano nam robić przerwy, ale sami zrobiliśmy. Jesteśmy po pierwszej nieudanej iui nasieniem M
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Meg przerwa byla potrzebna bo za bardzo przeżyłam rozczarowanie. Poza tym finanse...masakra. Zimą znów spróbujemy. M zaczął mnie namawiać na nasienie dawcy ale mnie to nie przekonuje. Ja mam wszystkie wyniki ok. M gorsze...chyba to wynika z bakterii w nasieniu których się nie możemy pozbyć. Na iui wyniki byly o niebo lepsze ale i tak się nie udało... my rok się staramy a leczymy pol roku. Myslismy o adopcji ale na staż boimy się ze nas skreslaDreamscomtru a będziecie podchodzić do kolejnej czy dłuższą przerwę robicie? My jesteśmy zdecydowani na trzy próby i jak się nie uda to może adopcja ale tak bardzo bym chciała sama tego doświadczyć
meg86
Ale to też wasza pierwsza próba więc jeszcze jest nadzieja mój mąż nie ma wogole żywych plemników więc wyjścia innego nie było chociaż długo dojzewalismy do tej decyzji nie żałujęMeg przerwa byla potrzebna bo za bardzo przeżyłam rozczarowanie. Poza tym finanse...masakra. Zimą znów spróbujemy. M zaczął mnie namawiać na nasienie dawcy ale mnie to nie przekonuje. Ja mam wszystkie wyniki ok. M gorsze...chyba to wynika z bakterii w nasieniu których się nie możemy pozbyć. Na iui wyniki byly o niebo lepsze ale i tak się nie udało... my rok się staramy a leczymy pol roku. Myslismy o adopcji ale na staż boimy się ze nas skresla
Może w końcu się uda. Jesteśmy 7 lat po ślubie i wszyscy się dziwią dlaczego nie mamy dzieci... Czasami to tak bardzo boli. Żebyśmy tylko wiedzieli co moglo by nam pomóc żeby się udało.
cikulinka
witajcie
jestem po pierwszej iui była 5.09 i bralam luteinkę
nie mogę sie doczekać efektu.....trochę się boje rozczarowania lekarz kazała czekać do przewidywanego okresu z badaniami nie wiem czy mogę wcześniej zrobić badanie? co sądzicie?
jestem po pierwszej iui była 5.09 i bralam luteinkę
nie mogę sie doczekać efektu.....trochę się boje rozczarowania lekarz kazała czekać do przewidywanego okresu z badaniami nie wiem czy mogę wcześniej zrobić badanie? co sądzicie?
stacy
Kath i Aniko - zaciskam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty. :-) Proszę o dobre wiadomości.
Cikulinka - z tego co liczę dziś jest 14 dni po zabiegu, więc moim zdaniem powinno już coś być.
Cikulinka - z tego co liczę dziś jest 14 dni po zabiegu, więc moim zdaniem powinno już coś być.
reklama
Podziel się: