M26
Fanka BB :)
Katharina nie jest źle, 68 %. Trzymam kciuki. W pon już zobaczysz swojego Dzidziusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wychodzi 46%Katharina nie jest źle, 68 %. Trzymam kciuki. W pon już zobaczysz swojego Dzidziusia.
Link do: Beta HCG - wyznacznik zdrowej ciąży
Kath przeczytaj. Tu jest nawet napisane, ze beta powyżej wartości 6000 zwalnia swój przyrost.
Witam!
Rety, co tu taka cisza?
Pytanie do kotolubnych: leczyłyście kiedyś ogonom świerzb uszny? Jakie leki, a może domowe sposoby? Odp proszę na priv, żeby nie zaśmiecać wątku. Z góry dziękuję
Kath, jak sytuacja?
Beti, wiem, że zaglądasz... Jakieś decyzje? &&& ;***
Aniko, Ty się melduj codziennie, żebyśmy czegoś nie przegapiły
Uściski dla wszystkich
Wlasnie odkad mi powiedzialyscie o tym ze po 6 tys zwalnia przyrost to wam wierze zeby sie nie stresowac. Ona uparla sie na wynik co 2 dni i mnie doluje ze ciaza obumiera. Pieprze to i w poniedziałek juz nie robie ani bety ani progesteronu.dzis mi wyszedl 30 a mialam 26.Zuzik poszło prv.
Kath czemu Ty nam kobieto nie wierzysz kiedy chcemy Ci oszczędzić tortur przez jakie same przechodziłyśmy? Jeśli chozi o statystyki/tabelki/kalkulatory to przyrost jest w porządku. Ta Pani doktor chyba liczyć nie potrafiła. Jedyne co się teraz będzie liczyć to usg i badania ogólne.