reklama
Ewik to jest chyba sedno sprawy!
vadera
Fanka BB :)
Beti przy transferze zarodków nie jest już tak bardzo ważne wstrzelenie się w konkretny dzień bo przeca to co dzieje się podczas owu masz już za sobą. Także no stres. Teraz wywiad, ewentualna farmakologia na poprawienie warunków bytowych i dużo pozytywnych wibracji, żeby organizm odpoczął przed dźwiganiem pasożyta.
MagdaM33
marzen, ja nie wierzę naprawdę to zrobiłaś??
Beti super wieści. a że crio to czasami lepiej. mi zrobili ze świeżych choć endo miałam na dolnej granicy 1mm mniej i byłby przełożony i nic z tego, a przed crio zastosowałam kilka technik na poprawienie endo i proszę kuksańce są.
Beti super wieści. a że crio to czasami lepiej. mi zrobili ze świeżych choć endo miałam na dolnej granicy 1mm mniej i byłby przełożony i nic z tego, a przed crio zastosowałam kilka technik na poprawienie endo i proszę kuksańce są.
G
gość_forum
Gość
Magda a co to za techniki na endo????
katharina203
Beti...5 zarodeczkow...super...ja tez mam odroczony wiec idziemy w dalsza droge razem
G
gość_forum
Gość
Kath oby przetrwały do soboty do mrożenia dziś jest czwarta doba,w sobotę będzie 6 doba
katharina203
Przetrwaja przetrwaja...zobaczysz...bede o tym myslec mocno i trzymac kciuki...Kath oby przetrwały do soboty do mrożenia dziś jest czwarta doba,w sobotę będzie 6 doba
kamisia871
Beti no na takie wiadomosci czekalam:-)
Kamisiu a co myslisz ze tez bys mogla zachaczyc? W sumie to samoloty lataja tam od was i to pewno za grosze:-)
he he , moje myśli tak daleko nie idą Tylko rzuciłaś pomysłem kiedyś więc skoro taniej to idź tym tropem, do odważnych świat należy
Ewik oby za dwa tygodnie wieści były pozytywne, mocno trzymam kciuki !!!! &&&&
Beti oby wszystko dalej tak pozytywnie się układało
Marzen, udana jesteś
Moja tarczyca szleje, wrrrrr !!!!!!!! Czas na zwiększenie leku i zobaczymy co pani doktor powie.
reklama
Podziel się: