kamisia871
Fanka BB :)
Wiem Ewik tylko myślałam,że na trochę się ustabilizowała,a tu wynik znowu do góry poszedł,więcej Eutyroxu i niech się uspokoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie cienkie nie było w dniu punkcji miało 12,coś tam z wyściółką czy coś takiego nie jestem pewna:O
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzen... Potrafisz rozbawić człowieka po wyczerpującym dniuDziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak sobie teraz przypomne to podchodzac do pierwszej iui nie mialam pojecia o niczym...nikt mi nawet za bardzo nie chcial tlumaczyc...dopiero bedac na tym watku od dziewczyn dowiedzialam sie wszystkiego o iui a potem o in vitro...to dzieki wam moglam swiadomie zadawac pytania i nie byc traktowana jak nic nie wiedzacy debil...korzystajac z chwili chcialam wam za wszystkie wyczerpujace odpowiedzi i pomoc bardzo dziekuje...o tak, masz 100% racji. im się wydaje że my wszystko wiemy.
no to czekamy do soboty