reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiem Ewik tylko myślałam,że na trochę się ustabilizowała,a tu wynik znowu do góry poszedł,więcej Eutyroxu i niech się uspokoi :)

reklama
Beti nie wiem jaki masz problem. u mnie było zbyt cienkie. dlatego zaczęłam przyjmować żelazo (zawsze miałam problem z jego wchłanianiem) piłam olej lniany, i 3 dni przed transferem i trzy dni po jadłam ananasa. dobrze wpływa na ukrwienie. w ciągu półtora miesiąca wyhodowałam śliczną poduszeczkę:)

słucham sobie Tamtej Dziewczyny Sylwii Grzeszczak..."Ona nie chce być taka sama jak ja nie zna granic i nie zamierza się bać...ma siłę by marzyć i tak zazdroszczę jej" żeby tak można było się zmienić w tę drugą ;)

No nie wiem,oni tak szybko wszystko tłumaczą jakbyśmy byli wykfalikowanymi specjalistami,ale mój gin coś mówił o za niskim estradiolu dlatego to endo im się nie podobało.Zobaczymy co mi w sobote powiedza mam zamiar ich szczegółowo wypytać:)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

SIERPIEŃ

Buraq - wizyta u genetyka
06 - Bertha - test ciążowy
09 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg

WRZESIEŃ

Beti - transfer
Katharina - transfer
Bertha - IUI

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Dziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzen... Potrafisz rozbawić człowieka po wyczerpującym dniu ;)

reklama
o tak, masz 100% racji. im się wydaje że my wszystko wiemy.
no to czekamy do soboty :)
Ja jak sobie teraz przypomne to podchodzac do pierwszej iui nie mialam pojecia o niczym...nikt mi nawet za bardzo nie chcial tlumaczyc...dopiero bedac na tym watku od dziewczyn dowiedzialam sie wszystkiego o iui a potem o in vitro...to dzieki wam moglam swiadomie zadawac pytania i nie byc traktowana jak nic nie wiedzacy debil...korzystajac z chwili chcialam wam za wszystkie wyczerpujace odpowiedzi i pomoc bardzo dziekuje...

Do góry