reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiem Ewik tylko myślałam,że na trochę się ustabilizowała,a tu wynik znowu do góry poszedł,więcej Eutyroxu i niech się uspokoi :)

reklama
Beti nie wiem jaki masz problem. u mnie było zbyt cienkie. dlatego zaczęłam przyjmować żelazo (zawsze miałam problem z jego wchłanianiem) piłam olej lniany, i 3 dni przed transferem i trzy dni po jadłam ananasa. dobrze wpływa na ukrwienie. w ciągu półtora miesiąca wyhodowałam śliczną poduszeczkę:)

słucham sobie Tamtej Dziewczyny Sylwii Grzeszczak..."Ona nie chce być taka sama jak ja nie zna granic i nie zamierza się bać...ma siłę by marzyć i tak zazdroszczę jej" żeby tak można było się zmienić w tę drugą ;)

No nie wiem,oni tak szybko wszystko tłumaczą jakbyśmy byli wykfalikowanymi specjalistami,ale mój gin coś mówił o za niskim estradiolu dlatego to endo im się nie podobało.Zobaczymy co mi w sobote powiedza mam zamiar ich szczegółowo wypytać:)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

SIERPIEŃ

Buraq - wizyta u genetyka
06 - Bertha - test ciążowy
09 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg

WRZESIEŃ

Beti - transfer
Katharina - transfer
Bertha - IUI

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Dziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzen... Potrafisz rozbawić człowieka po wyczerpującym dniu ;)

reklama
o tak, masz 100% racji. im się wydaje że my wszystko wiemy.
no to czekamy do soboty :)
Ja jak sobie teraz przypomne to podchodzac do pierwszej iui nie mialam pojecia o niczym...nikt mi nawet za bardzo nie chcial tlumaczyc...dopiero bedac na tym watku od dziewczyn dowiedzialam sie wszystkiego o iui a potem o in vitro...to dzieki wam moglam swiadomie zadawac pytania i nie byc traktowana jak nic nie wiedzacy debil...korzystajac z chwili chcialam wam za wszystkie wyczerpujace odpowiedzi i pomoc bardzo dziekuje...

Do góry