reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti przy transferze zarodków nie jest już tak bardzo ważne wstrzelenie się w konkretny dzień bo przeca to co dzieje się podczas owu masz już za sobą. Także no stres. Teraz wywiad, ewentualna farmakologia na poprawienie warunków bytowych i dużo pozytywnych wibracji, żeby organizm odpoczął przed dźwiganiem pasożyta.

marzen, ja nie wierzę:-D naprawdę to zrobiłaś??:biggrin2:

Beti super wieści. a że crio to czasami lepiej. mi zrobili ze świeżych choć endo miałam na dolnej granicy 1mm mniej i byłby przełożony i nic z tego, a przed crio zastosowałam kilka technik na poprawienie endo i proszę kuksańce są.

Beti no na takie wiadomosci czekalam:-)
Kamisiu a co myslisz ze tez bys mogla zachaczyc? W sumie to samoloty lataja tam od was i to pewno za grosze:-)

he he , moje myśli tak daleko nie idą :) Tylko rzuciłaś pomysłem kiedyś więc skoro taniej to idź tym tropem, do odważnych świat należy :)

Ewik oby za dwa tygodnie wieści były pozytywne, mocno trzymam kciuki !!!! &&&&

Beti oby wszystko dalej tak pozytywnie się układało :)

Marzen, udana jesteś :)

Moja tarczyca szleje, wrrrrr !!!!!!!! Czas na zwiększenie leku i zobaczymy co pani doktor powie.

reklama
Do góry