reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ja dzisiaj spytałam to mi powiedział że nie mają jeszcze klasy :errr: dziwne,w ogóle dziwnie się czuję,nie mam spiny zero stresu a w ogóle wydaje mi się jak by to nie moje IVF było,to chyba nie normalne? :oo: Ja to jednak zryty gar mam :-p

Beti podziwiam Cię ja przy pierwszej stymulacji myślałam że szału dostane, przy drugiej trochę mniej. A teraz próbuje odreagować i codziennie po 30 km na rowerze jezdze ale jutro dla odmiany idę na kijki :)
Po niedzieli z chrzesnikiem siedzę cały tydzień a później wyjazd i zanim się obejrze będzie wrzesień i mam nadzieję praca.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewik, to teraz najdłuższe 2 tygodnie przed tobą:) super ze jest drugi pęcherzyk!
Jakie masz zalecenia? Bo tu sie zastanawialysmy czy poprawka naturalna jest zalecana przy słabej spermie czy nie :)

Po tylu latach bezowocnych starań, po nieudanym in vitro nie mam ciśnienia. Nie nakręcam się. Zrobiłam co mogłam, na co było mnie stać. Zaleceń nie mam bo obie z lekarką wiemy, że w moim wieku nie ma się co podniecać. W 16 dniu cyklu biorę Duphaston, przez dziesięć dni i czekam na @

wiecie co ja tez tak jakos teraz mam. mysle duzo i juz bym chciala znac wynik ale tak jakos troche to jakby obok mnie. moze zalamanie przyjdzie dopiero przy negatywnym wyniku. a juz w ogole irytuje sie jak ktokolwiek kto wie co i jak zadaje jakies pytania unikam tego jak ognia...

Co do klasy zarodków to w zasadzie po kilkunastu godzinach powinny mieć je już nadawane. W końcu chodzi o stopień podziału w kolejnych dobach.

Ewik, będą bliźniaki :)

SIERPIEŃ

06 - Bertha - test ciążowy
08 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
13 - Dream - beta hcg
ewikewik - beta hcg

Beti - transfer

WRZESIEŃ

Katharina - transfer
Bertha - IUI

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Ja jednak 9, bo siem lekarz rozchorował. Całe 24 h więcej do czekania...

No to tak.
Nadal jest 5 zarodków osmiokomórkowe czyli tej dobrej klasy,ale przeczucie mnie nie zmyliło,transfer odroczony do przyszłego cyklu:( ale i tak w sobotę musimy jechać na Poznań podpisać zgodę na mrożenie no i oczywiście zapłacić, wtedy mam nadzieję wypytać się wszystkiego dokładniej:)
Troszkę mi smutno,ale jak istniało jekieś ryzyko to wolę odczekać,zresztą to tylko trzy tygodnie więc dam radę:) Pozdrawiam:)

reklama
Do góry