reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko!!!
Właśnie czytałam artykuł o tym jak zachęcić dziecko do przekręcenia się w brzuchu. I od razu pomyślałam o Poli ;)
Należy np. latarką świecić po brzuchu i przesuwać światło na bok brzucha, ku dołowi w stronę pachwiny. I tak kilka razy dziennie. Za każdym razem tak samo. Dziecko nauczy się podążać za światłem.
Albo masować brzuszek "pokazując" ręką w którą stronę ma zmierzać (tak jakby miało podążać za Twoją ręką).
Podobno pomaga ;)

Marzen hahaha dobra jestes:-)
Lata swietlne temu u mojej mamy w pracy byla taka jajcara celinka i moja mama patrzy co ona robi a ona czopki pije i mama do niej: celina co ty to robisz z tymi czopkami? A ona: no pije a co? mam mam se je do du.py wlozyc?
Wiec ot takie historie;-)

Aniko jaaaa Ty juz we wrzesniu!!!???
POPROSZE ZDJECIA BRZUCHOW NASZYCH CIEZAROWEK!!!!

Katharina jak zacznie Ci rosnąć brzuszek to możesz powiedzieć, że ta strona jest inkubatorem dobrych zakończeń.
Z tym głaskaniem się po brzuszku to jeszcze dziewczyny poczytajcie. Z tego co pamiętam częste, intensywne głaskanie nie jest wskazane, wręcz może spowodować niechciane reakcje, jakieś skurcze macicy czy coś?

ja już nie wyrabiam. dziewczyny wiem że już mówiłam o tym pytałam Was, ale te leki hormonalne aż tak działają? :( ja codziennie rano jestem coraz bardziej rozdrażniona. Dzisiaj zrobiłam karczemną awanturę M z samego rana..ciężko mi samej ze sobą

ewik, z tym głaskaniem to nie chodzi o to by "walcować" brzuch 24 godziny na dobę, tylko tak delikatnie miziać... Czymś takim nie wywołasz skurczów.
A tak w ogóle to rosnący brzuszek sam zachęca do głaskania go, zwłaszcza jak mała stópka lub rączka próbuje wypchnąć się koło pępka ;) Dobra, ale to nie wątek o tym...
Chodzi o to, że wszystko z umiarem :)
Ps. orgazm też może wywołać skurcze... ;/

Łączę się z prośbą Kredki - chcemy brzuszki! Chcemy brzuszki! Możecie wrzucić na naszą prywatną grupę IUI, kto będzie chciał to sobie oglądnie :)

Dream...tak to leki... Wytłumacz emkowi, że to takie skumulowane pms i żeby był dzielny i nie zwracał na to uwagi :)

Dream: Skoro silnie reagujesz na stymulację hormonalną to Ty lepiej przygotuj m, że po implantacji jak ruszą naturalne procesy to będzie gorzej:p

reklama
Do góry