reklama
stacy
Fanka BB :)
Beti - kciuki &&&&&&
Kath - kiedy mają dzwonić?
Kath - kiedy mają dzwonić?
G
gość_forum
Gość
No to ja już po i powtórzyła wynik Kath 14 komórek,więc jak na moją 40-stkę chyba jest dobrze, teraz tylko żeby sie super zapładiały
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Dzwonila embriolog. Tak jak wszesnuej pisalam 2 zarodki zameozili w 3 dobie. Z 6 do 5 doby przetrwaly 4:
3BB
4BB
3BB
2/3
mozecie mi powiedziec czy to dobrze czy nie i cos o tych zarodkach?
3BB
4BB
3BB
2/3
mozecie mi powiedziec czy to dobrze czy nie i cos o tych zarodkach?
G
gość_forum
Gość
No to ja już po i powtórzyłam wynik Kath 14 komórek,więc jak na moją 40-stkę chyba jest dobrze, teraz tylko żeby sie super zapładniały
G
gość_forum
Gość
Kath super wynik gratuluję,ale bedziesz miała super rodzinkę
katharina203
Beti w klasyfikacji 1do 6. To one raczej slabo wypadajaKath super wynik gratuluję,ale bedziesz miała super rodzinkę
reklama
Witam po przerwie dziewczyny
Marzen tak mi przykro, to niesprawiedliwe ...
Beth i Kath lub Beti i Kati gratuluję i trzymam kciuki tyle jajów, a te BB to chyba są super Kath, z tego co czytałam..skopiowane ze słownika invitro:
"Co rokuje świetnie:
5AA, 5AB, 5BB
4AA, 4AB. 4BB
3AA, 3AB, 3BB
Co rokuje dobrze:
2AA, 2AB, 2BB
5BC, 4BC"
więc te 3 to jakieś debeściaki
Cieszę się że Anikowe i Vaderowe maleństwa rosną w siłę )
Czytałam o tych refundacjach Beti leków, musze sie spieszyc, bo ja juz 39 to ostatnie miesiace refundacji:/ My czekamy teraz na kariotyp, już powinny być wyniki, ale sprawdzałam i nie ma, mamy się z tym wyrobić przed @, a to najpewniej za tydzien, chociaz na wakacjach pracowaliśmy nad tym żeby było inaczej, ale złudzeń nie mam
Ściskam wszystkie!
Marzen tak mi przykro, to niesprawiedliwe ...
Beth i Kath lub Beti i Kati gratuluję i trzymam kciuki tyle jajów, a te BB to chyba są super Kath, z tego co czytałam..skopiowane ze słownika invitro:
"Co rokuje świetnie:
5AA, 5AB, 5BB
4AA, 4AB. 4BB
3AA, 3AB, 3BB
Co rokuje dobrze:
2AA, 2AB, 2BB
5BC, 4BC"
więc te 3 to jakieś debeściaki
Cieszę się że Anikowe i Vaderowe maleństwa rosną w siłę )
Czytałam o tych refundacjach Beti leków, musze sie spieszyc, bo ja juz 39 to ostatnie miesiace refundacji:/ My czekamy teraz na kariotyp, już powinny być wyniki, ale sprawdzałam i nie ma, mamy się z tym wyrobić przed @, a to najpewniej za tydzien, chociaz na wakacjach pracowaliśmy nad tym żeby było inaczej, ale złudzeń nie mam
Ściskam wszystkie!
Podziel się: