reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeśli chodzi o prezent ja klocki wafle kupiłam :) tylko, że chrześnikowi ale ma je juz 5 lat i mu się nie znudziły. Ja ogólnie zrobiłam się bardziej oszczędna po ślubie. Wcześniej to często kupowałam coś siostrzeńcowi. Teraz mam już ich dwóch, więc tylko na dzien dziecka, mikołaja i urodziny dostają.

Niebajko super ta zabawka! Zapisalam sobie linka do niej bo i cena przyzwoita a i fajna jest:-)
No niestety roczek w wakacje wiec nie pogodze tego bo polipa dopiero jesienia wycinam.. i wtedy start z in vitro.
Az mnie ciarki ogarnely jak napisalam ze start z ivf:-) nie dowierzam ze to na serio sie dzieje:-)

A te ksiazeczki fajne ale cena faktycznie za wysoka. Dziewczyny ja dla mojego chrzesniaka co mam go tutaj zawsze kupuje wszystko w tkmaxx bo wlasnie jest wiele pomyslowych zabawek i czesto w na prawde dobrych cenach. Wiec polecamprzy okazji:-)

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

MAJ

Beti- iui
Marzen - wizyta

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Kredka- ivf - start :)

Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was

Dziewczyny,
A u mnie z cyklu "jak nie urok to sraczka" ciag dalszy :-\
Wszyscy zabrali sie za koszenie trawy i wygladam dzis okropnie. Kicham 20xna minute i te plecy moje....kazde kichniecie musi zostac wykonane prawidlowo :p zeby rwa sie nie odezwala....

O matko Lumia! Ty to masz szczescie:/:/ na poludniu deszcze przelotne. I wieje:/

Kredko ta zabawka bardzo sympatyczna i nie na chwilę;) i tez sie zgodze ze w tkmaxie fajne rzeczy:) ubranka i dekoracje do dziecięcego rowniez:)

Marzen dla mnie takie zakupy to wcale nie tak skromnie:D

Niebajko tak:-) dzieki za tego linka:-) a tkmaxx mam u mnie w miescie wiec to moj ulubiony sklep:-) i doslownie kupuje tam wszystko:-) a dzial dzieciecy to moglabym tam godzinami to wszystko ogladac!!

Lumia laczy nas coraz wiecej;-)

Kredko,
o nie mow, ze jestes tez tak bardzo pociagajaca jak ja:evil::-D

Niebajko,
Ja tez z poludnia pl. Bylo pieknie do poludnia. Dopiero pozniej zaczelo kropic i przeszly burze;-)

reklama
Kredeczko ciesze sie, ze pomoglam:* ja w tkmaxie dla siebie z ciuchow nic nie umiem znalezc :D wrecz nie lubie:p ale dzieciowe i kuchenne rzeczy kocham wertowac ♡☆♡☆
U Ciebie pewnie lepsiejszy asortyment ;) i ceny :p

Lumio u mnie juz przed poludniem sie popsulo:/:( poszlo wiec wszystko w Twoja strone. Sory:* chociaż moze to kosiary troche powstrzymalo:D

Podziwiam mlodego Chajzera, ze po smierci synka daje rade w tym programie mali giganci... chyba, ze to dla niego taka forma terapii.. dzielny facet.

Do góry