reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka, moje dziecko na roczek od chrzestnej dostało 2 zestawy Lego Duplo. A od chrzestnego zabawkę grającą Pingwinka z machającymi rączkami i zamykającymi powiekami.
Generalnie pierwsze lego Duplo dostał jeszcze przed roczkiem i byliśmy pod wrażeniem jak długo się interesował klockami - siedział ponad 40 minut skupiony nad złożonym zestawem. Także polecam. Są inne zabawki np miękki szczeniaczek uczniaczek Fisher Price.
Jak chcesz coś droższego to dostał też konsolę z piosenkami bajkami i poźniej nauką słówek (taka dla dzieci od 6 miesięcy do 6 lat). Ale musiałabym spojrzeć co to za firma, jak jesteś zainteresowana.
Edit- konsola nazywa się K-Magic
Link do: Interaktywna Konsola Edukacyjna z kreskówkami K-Magic

Magda, nie kojarzę takiej książeczki.

Ostatnia edycja:
reklama
to są takie książeczki z materiału gdzie są guziczki rzepy wszyty groch itp. jest np lalka po jednej stronie a po drugiej ubranka dla niej i dziecko może je odklejać z jednej strony i przyklejać na lalkę. to jest na rzepy.
kurcze kiedyś na fb widziałam coś takiego :rolleyes2:

Madzia
Niestety nie pomoge:baffled: nie widzialam nic takiego.

Kredko,
Popatrz ile tu masz fajnych pomyslow. A kiedy jest ten roczek? Nie da sie jakos polaczyc?

Marzen
????:unsure:

Kamisiu,
Odezwij sie Kochana....

Marzen,
Jeszcze czuje, ale jest o niebo lepiej niz na poczatku.;-)
I juz mam prawie pionowa pozycje ;-)

Fajnie, ja tez juz dawno nic sobie nie kupilam ;-) wiosna idzie, wiec czas to zmienic :p

Kredko,
Super pomysly Dziewczyny poddaja ;-)

Kurcze, widze, ze ta ksiazeczka tez do najtanszych nie nalezy:sorry2:

Dawajcie propozycje, ja zbieram i koduje, bo juz niedlugo bede rozpieszczac dzieciatko mojej siostry:tak::-p:-) :)

reklama
Do góry