reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MagdaM33, uff ;-), Aco to za badanie przeciwciał na opryszczkę? Jak się nazywa?

Ja pamiętam jak w pierwszym trymestrze robiłam badania na cytomegalię. I ja, mój mąż i lekarka źle odczytaliśmy wynik, który był po przecinku, chodziło o dziesiętne i setne. Błąd na poziomie szkoły podstawowej. Trochę stresu przeżyliśmy. I chociaż lekarz pierwszego kontaktu powiedział, że przecież wynik ujemny to i tak robiłam dodatkowe badanie tzw awidoczność.

reklama
Acha kumam ,no nic zrobię je na własną rekę bo nie pamietam jakie mam u gina,ale pewnie tez nie ważne :(
Możecie mi podać pełne nazwy tych badań tych najpotrzebniejszych ? :)

Beti
Jak jutro siade na kompa wysle Ci na priv to co ja mialam zlecone ;-) takie podstawy z wyzszego levela ;-)
A tak swoja droga, i juz obiecuje ostatni razO:-), to nawet zobacz Tu u nas na watku jaka jest procedura. Jak Dziewczyna sie nie udalo, to zaraz mial y wlaczane dodatkowe leki przy drugim podejsciu. Dobrze mowie Aniko, Madziu (poprawcie mnie jak co)
Nie wiem jaki zestaw lekow ma nasza M26 :-)
Wybaczcie Dziewczyny, ze tak za Was....ale cel jest szczytny, wiec mam nadzieje, ze wybaczycie ;-)

Beti
Jak jutro siade na kompa wysle Ci na priv to co ja mialam zlecone ;-) takie podstawy z wyzszego levela ;-)
A tak swoja droga, i juz obiecuje ostatni razO:-), to nawet zobacz Tu u nas na watku jaka jest procedura. Jak Dziewczyna sie nie udalo, to zaraz mial y wlaczane dodatkowe leki przy drugim podejsciu. Dobrze mowie Aniko, Madziu (poprawcie mnie jak co)
Nie wiem jaki zestaw lekow ma nasza M26 :-)
Wybaczcie Dziewczyny, ze tak za Was....ale cel jest szczytny, wiec mam nadzieje, ze wybaczycie ;-)

Dobrze mówisz! :) popieram!

kurcze, zazroszczę Wam w Polsce tych wielu wizyt i to u ginekologa w trakcie ciąży... u nas tylko położna i to rzadko... a USG to chyba tylko 2 czy 3 przez całe 9 miesięcy :/

Marzen sciskam mocno! Pietwsze podejscie bywa trudne. Wierzę, xe drugie bedxie tym szczęśliwym. Zbieraj siły i do walki!

Dziewczyny widze ze pięknie Beti ciagniecie na dobry tor! Beti badz grzeczna! One maja racje! U mnie wystarczyło ze pierwsxy zarodek mnie nie zechcial i bez zadnych badan bralam przy drugim encorton i acard, plus bardziej przyswajalny progesteron. To nie szkodzi, a cholernie moze pomoc. I z tym zaufaniem do lekarzy... ja tez ufalam:/ i gowno z tego mialam:/ posluchalam dziewczyn i nie pozalowalam. Inny lekarz,prpfesjonalne podejscie i konkretny plan.

Aniko bardzo sie ciesze ze u Ciebie czysciutko :*

Kredko zakładaj notes i przecieraj czeskie szlaki:p mam nadzieje, ze uzyczysz mi go pozniej;)

Emi jestes cudowna mama! Opaska sie znajdzie!

Magda ja przed ivf sie dowiedziałam, ze nie bylam szczepiona na różyczke chociaż moj rocznik te szczepienie w obowiazku mial (brawo mamo!), ale udalo sie jakos przeczmychnac:) wlasnie! Musze sie zaszczepic!tylko jak karmie to mogę?!

Ale mi sie to podoba ze Magda i Anika zafasolkowane:))
Lumio, teraz Twoja kolej, jak nic. Przepedzisz ta rwe i sie zadzieje, albo juz sie dzieje:* Masz tyle energii przy tym bolu, ze hej!

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko rozumiem ze pora karmienia z wczesnego rana;-)
Ja sie obudzilam i krew z nosa mi poszla... juz od 2 dni cos mi pokapuje...
No i czy mam rozumiec ze po rodzenstwo dla Sarenki rozwazasz obczyzne[emoji6]

Do góry