Niebajko, Madzia, Aniko, M26, Marzen
Dziekuje za odzew :-*
Beti,
Jak widzisz lekarze za kazdym razem cos wprowadzaja, cos "odkladaja", kieruja na badania, a nie mowia, ze jest ok i caly czas ten sam schemat. Beti, moze tak jak NIEBAJKA pisze, ufanie, ufaniu, ale moze warto pojsc do innego, zeby miec jakies porownanie.
Ja tez ufalam mojemu, dobry czlowiek, ale teraz z perspektywy czasu, mysle, ze gdybyn nie zmienila, to bym byla caly czas w fazie staran(w sensie zaciazenia w ogole).
Alredy
To samo mialam pisac, ze to wszystko za kaske. Na nfz to tez jakiegos szalu nie ma ;-) ale masz racje, przynajmniej jest opcja ;-)
Aniko,
Ojjj zazdraszczam wizyty w rodzinnym domku ;-) milego pobytu :-*
Aniko, a niesmialo zapytam, ktory u Ciebie tydz, bo na komorce nie mam suwaczka ;-)
Madzia,
No to wreszcie macie czas tylko dla siebie ;-) no prawie ;-) bo w brzuszku maly obserwator :-) nacieszcie sie soba :-*
Madziu, a wlasnie wiesz ile Fasolek sie zadomowilo? Bo albo ggdzies mi to ucieklo, albo
sks ;-)
Marzen
Kochana, wiem ze teraz Ci ciezko, ale wierze, ze kolejne podejscie zakonczy sie malym krzykaczem przyssanym do cycka ;-) tego z calego serducha Ci zycze :-*
No i troche prywaty
sobie tez ;-)
Marzen :-*
Kredko
Moja siostra na roczek kupila takie autko, do ktorego dziecko moze wejsc i jezdzic samo. Jest tez pilot do tego i rodzic moze "prowadzic";-) jak mi siostra przeslala filmik to maly mial taka radoche, ze hej ;-) autko gra, swieca mu swiatla....full wypas ;-)
A ja zapomnialam napisac ;-)
Wczoraj bylam na wizycie jeden pechol pekl, a drugi 25mm i lekarz powiedzial, ze powinien peknac ;-). No i dalej tajemnica, czy byl jeszcze jakis przyczajony tygrys ukryty smok
ktory pekl wczesniej ;-)
No nic wiecej nie zrobie. Pozostaje czekac ;-)
Jezeli jednak sie nie uda, to zrobie sobie miesiac przerwy-taki mam plan na dzien dzisiejszy ;-)