reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MagdaM33, uff ;-), Aco to za badanie przeciwciał na opryszczkę? Jak się nazywa?

Ja pamiętam jak w pierwszym trymestrze robiłam badania na cytomegalię. I ja, mój mąż i lekarka źle odczytaliśmy wynik, który był po przecinku, chodziło o dziesiętne i setne. Błąd na poziomie szkoły podstawowej. Trochę stresu przeżyliśmy. I chociaż lekarz pierwszego kontaktu powiedział, że przecież wynik ujemny to i tak robiłam dodatkowe badanie tzw awidoczność.

reklama
Acha kumam ,no nic zrobię je na własną rekę bo nie pamietam jakie mam u gina,ale pewnie tez nie ważne :(
Możecie mi podać pełne nazwy tych badań tych najpotrzebniejszych ? :)

Beti
Jak jutro siade na kompa wysle Ci na priv to co ja mialam zlecone ;-) takie podstawy z wyzszego levela ;-)
A tak swoja droga, i juz obiecuje ostatni razO:-), to nawet zobacz Tu u nas na watku jaka jest procedura. Jak Dziewczyna sie nie udalo, to zaraz mial y wlaczane dodatkowe leki przy drugim podejsciu. Dobrze mowie Aniko, Madziu (poprawcie mnie jak co)
Nie wiem jaki zestaw lekow ma nasza M26 :-)
Wybaczcie Dziewczyny, ze tak za Was....ale cel jest szczytny, wiec mam nadzieje, ze wybaczycie ;-)

Beti
Jak jutro siade na kompa wysle Ci na priv to co ja mialam zlecone ;-) takie podstawy z wyzszego levela ;-)
A tak swoja droga, i juz obiecuje ostatni razO:-), to nawet zobacz Tu u nas na watku jaka jest procedura. Jak Dziewczyna sie nie udalo, to zaraz mial y wlaczane dodatkowe leki przy drugim podejsciu. Dobrze mowie Aniko, Madziu (poprawcie mnie jak co)
Nie wiem jaki zestaw lekow ma nasza M26 :-)
Wybaczcie Dziewczyny, ze tak za Was....ale cel jest szczytny, wiec mam nadzieje, ze wybaczycie ;-)

Dobrze mówisz! :) popieram!

kurcze, zazroszczę Wam w Polsce tych wielu wizyt i to u ginekologa w trakcie ciąży... u nas tylko położna i to rzadko... a USG to chyba tylko 2 czy 3 przez całe 9 miesięcy :/

Marzen sciskam mocno! Pietwsze podejscie bywa trudne. Wierzę, xe drugie bedxie tym szczęśliwym. Zbieraj siły i do walki!

Dziewczyny widze ze pięknie Beti ciagniecie na dobry tor! Beti badz grzeczna! One maja racje! U mnie wystarczyło ze pierwsxy zarodek mnie nie zechcial i bez zadnych badan bralam przy drugim encorton i acard, plus bardziej przyswajalny progesteron. To nie szkodzi, a cholernie moze pomoc. I z tym zaufaniem do lekarzy... ja tez ufalam:/ i gowno z tego mialam:/ posluchalam dziewczyn i nie pozalowalam. Inny lekarz,prpfesjonalne podejscie i konkretny plan.

Aniko bardzo sie ciesze ze u Ciebie czysciutko :*

Kredko zakładaj notes i przecieraj czeskie szlaki:p mam nadzieje, ze uzyczysz mi go pozniej;)

Emi jestes cudowna mama! Opaska sie znajdzie!

Magda ja przed ivf sie dowiedziałam, ze nie bylam szczepiona na różyczke chociaż moj rocznik te szczepienie w obowiazku mial (brawo mamo!), ale udalo sie jakos przeczmychnac:) wlasnie! Musze sie zaszczepic!tylko jak karmie to mogę?!

Ale mi sie to podoba ze Magda i Anika zafasolkowane:))
Lumio, teraz Twoja kolej, jak nic. Przepedzisz ta rwe i sie zadzieje, albo juz sie dzieje:* Masz tyle energii przy tym bolu, ze hej!

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko rozumiem ze pora karmienia z wczesnego rana;-)
Ja sie obudzilam i krew z nosa mi poszla... juz od 2 dni cos mi pokapuje...
No i czy mam rozumiec ze po rodzenstwo dla Sarenki rozwazasz obczyzne[emoji6]

Do góry