G
gość_forum
Gość
Lumio czekam na priva
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lumio, u mnie trwa 17 tydzien i nieśmiało pojawia się brzuszekNiebajko, Madzia, Aniko, M26, Marzen
Dziekuje za odzew :-*
Beti,
Jak widzisz lekarze za kazdym razem cos wprowadzaja, cos "odkladaja", kieruja na badania, a nie mowia, ze jest ok i caly czas ten sam schemat. Beti, moze tak jak NIEBAJKA pisze, ufanie, ufaniu, ale moze warto pojsc do innego, zeby miec jakies porownanie.
Ja tez ufalam mojemu, dobry czlowiek, ale teraz z perspektywy czasu, mysle, ze gdybyn nie zmienila, to bym byla caly czas w fazie staran(w sensie zaciazenia w ogole).
Alredy
To samo mialam pisac, ze to wszystko za kaske. Na nfz to tez jakiegos szalu nie ma ;-) ale masz racje, przynajmniej jest opcja ;-)
Aniko,
Ojjj zazdraszczam wizyty w rodzinnym domku ;-) milego pobytu :-*
Aniko, a niesmialo zapytam, ktory u Ciebie tydz, bo na komorce nie mam suwaczka ;-)
jeśli można coś nt świeżego spojrzenia to u nas to świeże spojrzenie zaowocowało
aniko a czy Ty wkleiłaś ten przepis na chlebek Twojego Męża?