reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia jeden się zadomowił. mój M na każdej wizycie pyta czy lekarza czy napewno drugiego nie widać, a lekarz no nie no niech pan patrzy tutaj jest ten jeden, ja powoli przesuwam a pan patrzy czy widzi pan jeszcze jeden taki sam. i ja leżę, lekarz merda między nogami a mój M wypatruje. ale nie wypatrzył. przed środową wizytą zapowiem mu że jak znowu będzie chciał wyruszyć na poszukiwania to później on się tam kładzie;-) ;)

Niebajko, Madzia, Aniko, M26, Marzen
Dziekuje za odzew :-*

Beti,
Jak widzisz lekarze za kazdym razem cos wprowadzaja, cos "odkladaja", kieruja na badania, a nie mowia, ze jest ok i caly czas ten sam schemat. Beti, moze tak jak NIEBAJKA pisze, ufanie, ufaniu, ale moze warto pojsc do innego, zeby miec jakies porownanie.
Ja tez ufalam mojemu, dobry czlowiek, ale teraz z perspektywy czasu, mysle, ze gdybyn nie zmienila, to bym byla caly czas w fazie staran(w sensie zaciazenia w ogole).

Alredy
To samo mialam pisac, ze to wszystko za kaske. Na nfz to tez jakiegos szalu nie ma ;-) ale masz racje, przynajmniej jest opcja ;-)

Aniko,
Ojjj zazdraszczam wizyty w rodzinnym domku ;-) milego pobytu :-*
Aniko, a niesmialo zapytam, ktory u Ciebie tydz, bo na komorce nie mam suwaczka ;-)
Lumio, u mnie trwa 17 tydzien;) i nieśmiało pojawia się brzuszek ;)

Popieram to, co napisałaś o zaufaniu do lekarza. Ja też, mimo że wierzyłam swojej lekarce, poszłam na konsultacje do innej, która potwierdziła, że droga obrana przez gin jest dla mnie najlepsza. Nic nowego się nie dowiedZiałam, ale miałam spokój, ze jest dobrze.
Beti, czasem zmiana lekarza to dobry trop. Nie musisz tego robić od razu, ale warto pójść do innego. Kibicuje!

Ja jak zwykle z podpieruchy sie wtrace bo brak czasu. Wybaczcie! Kreda u mnie pelno dziewczynek dostalo te autka i szal:D

Co do rodzenstwa, to zobaczymy czy realia pozwola;) ale baaardzo bym chciala:)

Aniko pewnie moja wiadomość nie doszla:/

Lumio nieźle te pechole Twoje cuduja ;D niech wycuduja:*

Oooo tipi tez mega! Jak miejsce jest;p

reklama
Do góry