reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka, na "po in vitro" jest Annemarie, ona właśnie do Czech na ivf się wybiera. Zagadah do niej:)

Cieszy mnie bardzo Twój plan! I zeszyt z notatkami też ;)

reklama
Dzwoniłam do gina,ma akurat dyżur i już zajżał w te wyniki,ponoć w resztkach nie było kosmówki czy jakoś tak,i myślą ze to była ciąża pozamaciczna,ale mój gin odrazu powiwdział że to nie możliwe bo robił mi usg wtedy i pęcherzyk był w macicy a nie po za nią.
Wiec mówił ze bete musza mi zrobic i usg.

Kredko
Zawialo optymizmem ;-) super!do dziela;-)

Beti
Co sie dzieje?co wyszlo w wyniku?

Ja Dziewczyny nie bede opisywac co przeszlam wczoraj na sorze....brak slow. Wrocilam o 1 w nocy!!!! Diagnoza to oczywiscie ostra rwa kulszowa. Zrobili rtg zeby wykluczyc jakis uraz (spDlam ze schodow). No i dostalam tylko paracetamol bo powiedzialam, ze byly starania. Mam lykac i lezec. Kusi mnie dzis na ten monitoring podjechac....tylko jak :p

Ja tez od tego samego dr z Invimedu Wroc. Jesli ta klinika,to tylko dr G. Jest tam dyr. medycznym. fakt, malo wygadany, po pierwszej wizycie nie bylam zadpwolona., ale konkret facet - polecam bardzo . Kontakt z nim mailowy. No iSarenka dowodem na skutecznosc;) puerwsza stymulacja, drugi transfer;)

Nou widocznie M musi dojrzec, nie ma innej rady.. faceci o tym n i e mowia, tylko pokretnie cos wymyslaja zeby udziec od najorawdziwszej prawdy... pewnie jest przerażony problemem.. czas i rozmowa....:/

Aniko wrzuc zdjecie brzucha! Pliiiiz!!! :* jak.u Ciebie z lekami? U mnie to byl chyba czas odstawiania wszystkiego. Acard najdluzej, a Ty?
Jakies dha lykasz?

Kurde moje dziecko prawie naprawione, a wieczorem nadal histeria:/ ?!?! albo jeszcze do siebie, do konca nie wrocilo, albo mam przerypane jesli, to juz tak bedzie:/

Katharina mozesz zwiekszyc D do 2000;) tez biore vigsntoletten:)

Stacy, Zuzik jaka dawke dla Malenstw wit K Wam zalecono? 25 czy 150? Bo teraz jakies nowe teorie i dawki w życie weszly i nie przyuwqzylam, ze u mnie bylo 150...
W aptece nas chcieli opieprzac ze nie ma takiej dawki:p

Ty ja tak miałam pare razy ze po wejściu do sypialni ryk i to nie kolka i usypianie 3 godizny - samo przeszło .... Mysle ze mogl to byc jakis skok rozwojowy - wiesz dziecko duzo zaczyna zauważać slyszec masa bodźców.
Na pewno tsk nie zostanie :)

reklama
Kredeczko bardzo mi się podoba Twoje nowe "spojrzenie "!!
Beti bardzo dziwna sprawa, daj znać jakie będziesz mieć wyniki.
Lumio niestety SOR zawsze tak działa na ludzi. Lepiej chociaż trochę?

Do góry