reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumio, znam Twój ból! Powodzenia na tym paracetamolu, szkoda że nic przeciwzapalnego nie możesz wziąć :/

Kredko, super plan! Mnie też się podoba Twój pomysł z notatnikiem :D

Beti, też trzymam kciuki :)

A powiedzcie dziewczyny, miewacie czasem krwawienia owulacyjne? Bo u mnie od 3 miesięcy jeszcze przed owu nawet krew, i tak nawet do 4 dni... wcześniej nigdy tak nie miałam!

reklama
Lumio niestety SOR zawsze tak działa na ludzi. Lepiej chociaż trochę?

Lumio, znam Twój ból! Powodzenia na tym paracetamolu, szkoda że nic przeciwzapalnego nie możesz wziąć :/

ziewczyny,, na chwile obecna bez zmian. czekam na mea i chyba dzis pojade na ta umowiona wizyte na podglad jajek....
zastanawiam sie czy encorton by cos dał. bo przeciez i tak musze brac to moze na ta rwe pomoze......
przepraszam zA PISMO, ALE JEDNA REKA PISZE

Lumia niech ktos Ci zalatwi ten pas. Mi jak strzeli to zanim zejde z lozka musze jakos pas zalozyc i wtedy jak schodze to obracam sie na lozku na brzuch ( zajmuje to srednio 30min) i kolanami zjezdzam na podloge i jakby z kolan wstaje. Jak jest m to mi pomaga z podlogi wstac a jak noe to rece na uda jak najblizej ciala. Nue wiem jak mam to wytlumaczyc lepiej.. sprobuj!

Beti bede wyczekiwac info od Ciebie:-*

Alreadyhome ja od 2 cykli mam plamienia brazowe przy owu...

Kredka, a u mnie właśnie nie brązowe, tylko czerwone... i to przed owu. Zadzwoniłam do szpitala i w poniedziałek mam przyjść na USG... tak myślę czy to mi coś z IUI grudniowego nie zostało i się jakaś torbiel nie zrobiła, bo boli też czasami...

already
Mozesz miec cos z hormonami. badałas? to dobrze,ze idziesz na usg.

Kredko ,
A czy to jakies konkretnie firmy, czy ogolnie zapytac o pas?

KWIECIEŃ
13- M26- BETA i progesteron
14- Marzen- beta
20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

Beti, Kredko, Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was attachFull754453

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Załączniki

• upload_2016-4-12_12-37-15.png
    upload_2016-4-12_12-37-15.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 71
lumia, badałam przed rozpoczęciem inseminacji, czyli prawie rok temu. zobaczymy co tam w przeglądzie podwozia wyjdzie ;)
lumia, badałam przed rozpoczęciem inseminacji, czyli prawie rok temu. zobaczymy co tam w przeglądzie podwozia wyjdzie ;)

Ojjjj ojjj to trzeba powtórzyć:) rok to sporo czasu:)

Marzen
A lumia od 11 kwietnia - niedysponowana:p hahahahhaa

reklama
Do góry