No trudno w takim razie muszę przecierpieć... choć boli mnie strasznie i kurcze nie mogę aż głową pochylać bo mnie aż mroczy. Czytałam na necie gdzieś, że jednak lepiej żeby ta prolaktyna była niska i że nawet jak zejdzie poniżej normy to nie ma co się przejmować. Podobnież lepiej tak dla starań o dzidzie. Mój gin też mi mówił, że niskich norm prolaktyny mam się nie bać. Bromergon też brałam na początku ale w ogóle na mnie nie działał. No cóż jakoś muszę wytrzymać
reklama
niebajka
Fanka BB :)
Ja tez od tego samego dr z Invimedu Wroc. Jesli ta klinika,to tylko dr G. Jest tam dyr. medycznym. fakt, malo wygadany, po pierwszej wizycie nie bylam zadpwolona., ale konkret facet - polecam bardzo . Kontakt z nim mailowy. No iSarenka dowodem na skutecznosc puerwsza stymulacja, drugi transfer
Nou widocznie M musi dojrzec, nie ma innej rady.. faceci o tym n i e mowia, tylko pokretnie cos wymyslaja zeby udziec od najorawdziwszej prawdy... pewnie jest przerażony problemem.. czas i rozmowa....:/
Aniko wrzuc zdjecie brzucha! Pliiiiz!!! :* jak.u Ciebie z lekami? U mnie to byl chyba czas odstawiania wszystkiego. Acard najdluzej, a Ty?
Jakies dha lykasz?
Kurde moje dziecko prawie naprawione, a wieczorem nadal histeria:/ ?!?! albo jeszcze do siebie, do konca nie wrocilo, albo mam przerypane jesli, to juz tak bedzie:/
Katharina mozesz zwiekszyc D do 2000 tez biore vigsntoletten
Stacy, Zuzik jaka dawke dla Malenstw wit K Wam zalecono? 25 czy 150? Bo teraz jakies nowe teorie i dawki w życie weszly i nie przyuwqzylam, ze u mnie bylo 150...
W aptece nas chcieli opieprzac ze nie ma takiej dawki
Nou widocznie M musi dojrzec, nie ma innej rady.. faceci o tym n i e mowia, tylko pokretnie cos wymyslaja zeby udziec od najorawdziwszej prawdy... pewnie jest przerażony problemem.. czas i rozmowa....:/
Aniko wrzuc zdjecie brzucha! Pliiiiz!!! :* jak.u Ciebie z lekami? U mnie to byl chyba czas odstawiania wszystkiego. Acard najdluzej, a Ty?
Jakies dha lykasz?
Kurde moje dziecko prawie naprawione, a wieczorem nadal histeria:/ ?!?! albo jeszcze do siebie, do konca nie wrocilo, albo mam przerypane jesli, to juz tak bedzie:/
Katharina mozesz zwiekszyc D do 2000 tez biore vigsntoletten
Stacy, Zuzik jaka dawke dla Malenstw wit K Wam zalecono? 25 czy 150? Bo teraz jakies nowe teorie i dawki w życie weszly i nie przyuwqzylam, ze u mnie bylo 150...
W aptece nas chcieli opieprzac ze nie ma takiej dawki
Ostatnia edycja:
katharina203
Niebajko a jak mam jeszcze tego vigantoletten 1000 to moge brac po 2 tab dziennie?
anika11
Niebajko a Sasanka nie ma jakiegoś magicznego guziczki? może to moment skoku rozwojego i stąd się dziecko zepsuło? Wierzę, ze to opanujesz! Z karmieniem i kolkami dałaś radę, to i z tym sobie poradzisz
Z leków biorę duphaston, acard, magnez, optimamed forte dha no i clexane w brzuch. Zobaczymy, co usłyszę w środę
Brzuch ewidentnie "rosnie" w ciągu dnia
Katharina, dawka Wit D 2000 jak najbardziej wskazana
Z leków biorę duphaston, acard, magnez, optimamed forte dha no i clexane w brzuch. Zobaczymy, co usłyszę w środę
Brzuch ewidentnie "rosnie" w ciągu dnia
Katharina, dawka Wit D 2000 jak najbardziej wskazana
kredka82
Aniko rozwalilas mnie haha "stad sie dziecko zepsulo" dobre;-)
Niebajko przynajmniej czujesz ze masz dziecko:-) moze Sarenka w taki sposob wyraza milosc;-)
Dziewczyny ja chyba ochlonelam troche i coraz dalej mi do iui...
poza tym kupilismy wczoraj auto i trafilismy na goscia (oczywiscie ja go znalazlam:-) ) ktory widac ze ma kase i zalezalo mu zeby szybko sprzedac bo kupil nowe wiec teoretycznie cena pierwotna byla niska a jeszcze wytargowalam bardzo duzo no i ogolnie wydalismy duzo mniej niz bylo zaplanowane:-) wiec odkladanie na ivf czas start;-)
a tak serio teraz, to do czech mi blisko. Nawet w ostrawie jest gyncentrum:-)
I sa polscy konsultanci wiec chyba w koncu przyszla pora aby zalozyc prawdziwy zeszyt i posiedziec troche na telefonie.
Musze zrobic rozeznanie jak to z lekami jest bo samo ivf to 2000e a dawca 150e wiec super.
Poza tym z tego co czytalam to ogolnie czesi maja bardzo dobre wyniki w in vitro. Jeszcze musze obczaic wszystkie kliniki, mape, samoloty, ceny wynajmu samochodu itd.
Do jesieni mam czas:-) bo musze sie pozbyc polipa. Ale jakby byla okazja wczesniej pojechac na konsultacje to czemu nie:-)
Niebajko przynajmniej czujesz ze masz dziecko:-) moze Sarenka w taki sposob wyraza milosc;-)
Dziewczyny ja chyba ochlonelam troche i coraz dalej mi do iui...
poza tym kupilismy wczoraj auto i trafilismy na goscia (oczywiscie ja go znalazlam:-) ) ktory widac ze ma kase i zalezalo mu zeby szybko sprzedac bo kupil nowe wiec teoretycznie cena pierwotna byla niska a jeszcze wytargowalam bardzo duzo no i ogolnie wydalismy duzo mniej niz bylo zaplanowane:-) wiec odkladanie na ivf czas start;-)
a tak serio teraz, to do czech mi blisko. Nawet w ostrawie jest gyncentrum:-)
I sa polscy konsultanci wiec chyba w koncu przyszla pora aby zalozyc prawdziwy zeszyt i posiedziec troche na telefonie.
Musze zrobic rozeznanie jak to z lekami jest bo samo ivf to 2000e a dawca 150e wiec super.
Poza tym z tego co czytalam to ogolnie czesi maja bardzo dobre wyniki w in vitro. Jeszcze musze obczaic wszystkie kliniki, mape, samoloty, ceny wynajmu samochodu itd.
Do jesieni mam czas:-) bo musze sie pozbyc polipa. Ale jakby byla okazja wczesniej pojechac na konsultacje to czemu nie:-)
G
gość_forum
Gość
Kredko Brawo Ty
reklama
Kredko takie myślenie mi się podoba
Do dzieła Kochana :*
Beti Ty chyba zaczynasz powoli też ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Do dzieła Kochana :*
Beti Ty chyba zaczynasz powoli też ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom