reklama
anika11
Fanka BB :)
Zdecydowana większość dni do betowanie za Tobą
Aniko gorzej będzie w czwartek jak będę rano jechać . A tak to jeszcze odsuwam od siebie myśli.
Aniko a w jakiej grupie zajęcia miałaś?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
anika11
Fanka BB :)
Aniko gorzej będzie w czwartek jak będę rano jechać . A tak to jeszcze odsuwam od siebie myśli.
W czwartek będą dobre wieści!
Zajevia mam w ośrodku szkolno-wychowawczym z klasą o niepełnosprawności umiarkowanej (18-23lata)
Toż to młodzież poważna ale i wdzięczna
Aniko jak się uda będzie super. A jak nie to pewnie będzie przykro ale wiem że się nie poddamy
Aniko jak się uda będzie super. A jak nie to pewnie będzie przykro ale wiem że się nie poddamy
reklama
Dziękuję inis :* nie wiem tylko co teraz zrobić. Bo mój gin jest na urlopie i wraca właśnie dopiero 28 kiedy mam u niego wizytę. A do tego czasu mam brać właśnie pół tabletki na tydzień. Może poczekam jak mi nie przejdzie do czwartku to wezmę 1/4 a nie pół... już sama nie wiem co robić.
Nouvelle nie pocieszę bo brałam dostinex i parlodel czyli odpowiednik bromergonu( rownież mam całe pudełko s domu jak bedizesz potrzebować ) i po dostinexie lepeij sie czułam - po tym drugim ktory codzinnie brałam to koszmar - pol godizny po wzięciu wymioty bóle głowy i koszmar i tsk codzinnie i musiałam brac
Podziel się: