reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nadrobiłam :)

Kredko! Dobrze, że ruszasz z działaniami. Nie ważne gdzie, ważne, że decyzja "podjęta". Też słyszałam, że w Czechach jest duża skuteczność. Obyś przekonała się na własnej skórze :) A notatnik to rzecz obowiązkowa i niezbędna, notuj wszystko co przydatne, bo pamięć choć dobra, to bywa dziurawa.

Niebajko, my jesteśmy tylko na mm, więc nie podajemy dodatkowo wit K. Tylko wit D aplikujemy (a krzywi się przy tym jakby mu nie smakowało :-p)

Lumio! Bidulko nasza! Współczuję Ci bardzo bólu... A co do SOR... Może lepiej nic nie napiszę...:baffled: &&&& za jajeczka

Beti...no jak nie urok to ... Ale chyba Twój gin jest pewien, że ciąża była dobrze umiejscowiona. Bo jakby się pomylił...to chyba bym więcej do niego nie poszła.

Witam Nowe dziewczyny! Pewnie mnie nie znacie, ale jestem tu stałym bywalcem. Od 4 tygodni Owoc mojej drugiej IUI ogranicza mój czas, ale jak chrapie, to zamiast dom ogarniać ja lecę pierwsze sprawdzić forum :D :D :D

Kamisiu :**** Dzielna Ty nasza... Ściskam z całych sił :*

Madziu, Aniko, M26 rośnijcie zdrowo.

Stacy, łączę się z Tobą w sprawach brzuszkowo kupkowych :)

Pozdrowienia dla reszty :)

Na początku witam się ze wszystkimi i "starymi":-p i nowymi staraczkami.

Kredko - wejdź na forum o in vitro. Tam któraś z dziewczyn ma in vitro w Czechach. Może akurat Ci pomoże dowiesz się czegoś. Zwróci uwagę na coś. :tak: Na pewno uzyskasz więcej informacji niż tutaj. Warto spróbować.

Lumia - współczuje bólu :tak:

Niebajko - skok rozwojowy? pierwsze słyszę. Podziwiam Twoją wiedzę:tak:

Pozdrawiam pozostałe dziewczyny. :-D

Ostatnia edycja:
Stacy musze sie tam znowu wczytac bo kiedys sledzilam ale ostatnio jakos nie nadazalam za nimi bo produkcje maja taka ze szok ale zbiore sie kiedys i napisze:-)

Kredko - ja mam od znajomej informacje (z 2015 roku) że pierwsza wizyta w klinice w Ostravie jest darmowa ale tylko do 12 dc. Pierwsza wizyta trwa ponad godzine, jest tam wywiad i badania.
Ogólnie moja znajoma z tego korzystała i udało się za 3 razem. Mówiła że tam to koszt kilku tysięcy zł, a nie kilkunastu jak w pl.

Poczytaj też o in vitro w Czechach na forum ovufriend i na Bocianie - jestem pewna że są tam dziewczyny które jezdzily :)

Dzieki dziewczyny:-) w sumie to tak rzucilam pomysl z tymi czechami ale teraz zaczyna do mnie dochodzic ze to wcale nie glupi pomysl:-) inis a wiesz w ktorej klinice tam byla?

reklama
Do góry