reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak powinno być właśnie Zuzik, ale u mnie na lewym jest jeden już przerosniety dlatego ten dzisiejszy zastrzyk, lekarz twierdzi ze powinny te mniejsze urosnąć do pon, wt.

reklama
Kamisia witaj!
Jak się czujesz, jak się sprawy mają u CIebie? Jak dzidziołek?
Fajnie, że zaglądnęłaś :-)

Cały czas zaglądałam,ale tylko obserwowałam :-)
No u nas juz 3 tygodnie bez plamien,mdłosci powoli przechodzą,ciągłe wzruszanie się i zachcianki również,ogólnie ok i mam nadzieję,że tak jest faktycznie. We wtorek (17.11.)mamy wizytę więc mam nadzieję,że wyjdę z dobrymi wiadomościami,tak jak któraś z Was pisała,że z jedenej strony radość z ciąży,a z drugiej wielki strach każdego dnia.

marzen dokładnie :-) a mam ciężki tydzień bo jest to 12 tydzień,a poprzednią ciążę w tym czasie straciłam.....ale trzeba iść do przodu (jakoś)

Magda
Puregon biorę do stymulacjiPodchodzę do iui. Bo na clo sie nie udawało, no i endo zaczęło szwankować. POżniej w ruch poszedł letrozol, ale miałam teraz cykl bezowulacyjny...

Dziewczyny boje się tylko przestymulowania:-(, bo nie chcę miec kolejnego cyklu w plecy.
A w ogóle to mója @ jakaś lipna, może to dlatego, że był cykl bezowulacyjny? hmmm

Beti
A Ty jakie dawki i od którego dnia cyklu bierzesz - bo u Ciebie też lekarz musiał mieć na uwadze zeby ni wychodować za dużo pęcholi?

Stacy
Wielkie gratki:)
Jak już wyżej pisałam:) tak to mój pierwszy raz na gonadotropinach:)

Aniko,
Wierzę w Twoje moce;-):-)

Dziewczyny padam na twarz:) dobrej nocy:*

Kamisia, cieszę się, że u CIebie dobrze! i niech dalej tak będzie. wierzę, że się mocno stresujesz tym tygodniem, ale wierzmy, że "nic dwa razy się nie zdarza"...

Kredko, gratuluję wyniku! -6? rewelacja:) wczoraj włąsnie chciałąm zapytać, jak CI idzie, a Ty ubiegłaś mnie informacją. ja dzisiaj stałąm się psiadaczką pierwszego w swoim życiu karnetu do klubu fitness... miesięcznego ;)

M26, nie spotkałąm się z sytuacją, w której podano by dwa zastrzyki na pekniecie w róznym czasie. jeśli pecherzyki są dobrej jakości, to pod wpływem tego zastrzyku dojrzeją, a potem pekną. jeśli coś jest nie tak, to nawet zastrzyk nie pomoże. ale zakłądamy wersję optymistyczną! :)

MArzen, jak się czujesz?

Lumia, od jakiej dawki puregonu startujesz? pewnie pisałas,ale mi umknęło...

Magda, jak tam? nadal senność Cię ogarnia? zastrzyki bez problemu? siniaków nie ma?

a u mnie dziewczyny crio w grudniu nie bedzie. wg lekarki powinnam odczekać jeszcze jeden cykl, bo to jednak poronienie było i za szybko dla organizmu. cóz, ona jest lekarzem, a ja sama tego transferu nie zrobię. dzisiaj mam 20dc, czekam na @, jak się skonczy, to na usg, no i jeśli bedzie dobrze, to od 2dnia nowego cyklu estrofem i transfer. w styczniu :/
coby nie czuć beznadziei, podbudowac morale, poprzestawac w głowie itd, pomyslałąm, ze przez ten miesiac trochę pocwicze. stad ten karnet. pierwsze zajecia za mną. bedą zakwasy. tyle u mnie.

Aniko no ja kipuje 3 miesieczne:-) i bede tak dlugo cwiczyc az nie zaciaze:-) w sumie to boje sie ze to potrwa i znikne hahaha i powiem Wam ze sie pochwalilam bo jestem dumna ze udalo sie to zrobic bez diety tylko cwiczeniami i to mnie tak bardzo cieszy:-)

aniko to bedziemy razem cwiczyc:-)

Dziewczynki piszecie o roznych lekach zastrzykach itd. Ja sie nie odzywam bo ja nie jestem wtajemniczona.. 2 razy wzielam ovitrelle i 1opakowanie dupka i na tym sie zakres moich lekow konczy wiec to ze nie wtracam sie w lekowa dyskusje to nie to ze nie chce tylko ze sie nie znam:-*

reklama
Kredki, ja w styczniu podchodzę do crio, więc kupowanie 3miesieczneho w moim przypadku mijaloby sie z celem...
Masz jakiś trening rozpisany? Głównie siłownia czy fitness?

Do góry