niebajka
Fanka BB :)
No to podobnie jak u mnie. Tez zacztnalam od 25, spadlo z 3,2 do 2,5. Ciąża i tycie podgania wiec teraz biore naprzemiennie 1 tabletke, a na drugi dzien 1,5 tabletki 25 i pieknie spadlo do 1,8, wiec do endo na kontrolę nie poszlam Gin mi mowil ze w ciazy byle 4 nie przekraczalo i jest ok
No dobra nadgonilam Wasze posty
Kredko! Wow! Super Ty zrzuciłas ja przyjelam rownowaga w przyrodzie musi byc a jak papierochy? Jak juz tak fit i zdrowo to moze i to świństwo uda sie rzucic w kąt?
M ja tez nie pomoge w kwestii podwojnego zastrzyku.. pierwsze slysze ale kciukolce zaciskam
Magdo brazylijskie jemy, o tak!
Ciesze sie bardzo na te Twoje zastrzyki nie sie dzieje
Lumia u mnie byl puregon do ivf. Sympatyczny jest. Z dawka 50 nie boj sie przestymulowania spokojnie
Bylam dziewczyny na krzywej cukrowej. Więcej sie nasluchalam jakie to okropne badanie, jak to warte spokojnie moglam jechac do labu sama autem. zadnych mdłości, zawrotow głowy ani nic..
Wiem ze kazda z nas znosi to inaczej, ale kolejny raz sie u mnie potwierdza, ze nie mam co sie ze soba cackac. Polecam Wam cytryne do koncowki wkropilam pare kropel i weszlo bez problemu.
Aniko:*** cwicz tam, poć, dawaj upust złości i emocjom. Bardzo dobry pomysl.
Dopiero odpaliłam wiadomości z Francji. Ale dramat....(
No dobra nadgonilam Wasze posty
Kredko! Wow! Super Ty zrzuciłas ja przyjelam rownowaga w przyrodzie musi byc a jak papierochy? Jak juz tak fit i zdrowo to moze i to świństwo uda sie rzucic w kąt?
M ja tez nie pomoge w kwestii podwojnego zastrzyku.. pierwsze slysze ale kciukolce zaciskam
Magdo brazylijskie jemy, o tak!
Ciesze sie bardzo na te Twoje zastrzyki nie sie dzieje
Lumia u mnie byl puregon do ivf. Sympatyczny jest. Z dawka 50 nie boj sie przestymulowania spokojnie
Bylam dziewczyny na krzywej cukrowej. Więcej sie nasluchalam jakie to okropne badanie, jak to warte spokojnie moglam jechac do labu sama autem. zadnych mdłości, zawrotow głowy ani nic..
Wiem ze kazda z nas znosi to inaczej, ale kolejny raz sie u mnie potwierdza, ze nie mam co sie ze soba cackac. Polecam Wam cytryne do koncowki wkropilam pare kropel i weszlo bez problemu.
Aniko:*** cwicz tam, poć, dawaj upust złości i emocjom. Bardzo dobry pomysl.
Dopiero odpaliłam wiadomości z Francji. Ale dramat....(
Ostatnia edycja: