reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W sobote rano do roboty,potem jedziemy po garnitur,więc czasu nie bedzie,zresztą w domu tylko woda :) a od poniedziałku dieta i ruch.Tak mnie ta @ uskrzydliła w życiu sie tak nie cieszyłam że przyszła :) i to bez leków !!!!!! Jupiii !!!!!! :)

reklama
M26 &&& za wizytę :)
Beti bardzo się cieszę :)
Kredko jesteś fit :-) ja dziś jak chomik wyglądam ale do pracy muszę iść bo jeszcze zastępstwo dostałam i za pozno na odkrecenie :/

No i tak.. Nie jest dokonca jak powinno być ale próbujemy, na prawym mam dwa ładne pęcherzyki, na lewym jeden za duży i dwa trochę mniejsze niż na prawym wiec dzisiaj juz dostałam zastrzyk z pregnylem żeby te duże pekly, w nd zastrzyk z ovitrelle,we wtorek inseminacja i beta 28.11.
Lekarz powiedział ze zaleca 3-4 inseminacje i spytałam się o refundację leków do invitro, to powiedziałam ze będę mieć refundowane

Kredko, gratki za wytrwałość w ćwiczeniach.

Stacy, Niebajko, no to rosną mi synowe:-D

M26, super wiadomości, nie myśl na razie o ivf, wierzymy, że to będzie najszczęśliwsza IUI, trzymam kciuki.

Beti, machina się rozpędza ;-)

Biorę się za forumowy kalendarz, bo tyle aktualizacji!!!! :szok::-D

LISTOPAD

16 - stacy -
badanie genetyczne
17 - niebajka -
echo serca małej
17 - M26 -
IUI
19 - emenems -
kontrola łożyska
26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

M26, u mnie zawsze był jeden pęcherzyk dominujący i to on pękał po zastrzyku ovitrelle. A przy ostatniej IUI miałam dwa prawie równe, w tym samym jajniku, i na zabiegu, czyli jakieś 36 godzin od zastrzyku, jeden był pęknięty, a drugi jeszcze nie.

Dzień dobry :-) wyłaniam się w ten szary dzionek.

Ło matko ile tu nowości i dużo pozytywnej energii :-) no i prawidłowo,tak powinno być !!!! :-) widzę,że naprawde dużo się u każdej z Was dzieje,naprawde super :-) Za wszyskie kręcące się kołowrotki trzymam kciuki :-)

reklama
Do góry