reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W sobote rano do roboty,potem jedziemy po garnitur,więc czasu nie bedzie,zresztą w domu tylko woda :) a od poniedziałku dieta i ruch.Tak mnie ta @ uskrzydliła w życiu sie tak nie cieszyłam że przyszła :) i to bez leków !!!!!! Jupiii !!!!!! :)

reklama
M26 &&& za wizytę :)
Beti bardzo się cieszę :)
Kredko jesteś fit :-) ja dziś jak chomik wyglądam ale do pracy muszę iść bo jeszcze zastępstwo dostałam i za pozno na odkrecenie :/

No i tak.. Nie jest dokonca jak powinno być ale próbujemy, na prawym mam dwa ładne pęcherzyki, na lewym jeden za duży i dwa trochę mniejsze niż na prawym wiec dzisiaj juz dostałam zastrzyk z pregnylem żeby te duże pekly, w nd zastrzyk z ovitrelle,we wtorek inseminacja i beta 28.11.
Lekarz powiedział ze zaleca 3-4 inseminacje i spytałam się o refundację leków do invitro, to powiedziałam ze będę mieć refundowane

Kredko, gratki za wytrwałość w ćwiczeniach.

Stacy, Niebajko, no to rosną mi synowe:-D

M26, super wiadomości, nie myśl na razie o ivf, wierzymy, że to będzie najszczęśliwsza IUI, trzymam kciuki.

Beti, machina się rozpędza ;-)

Biorę się za forumowy kalendarz, bo tyle aktualizacji!!!! :szok::-D

LISTOPAD

16 - stacy -
badanie genetyczne
17 - niebajka -
echo serca małej
17 - M26 -
IUI
19 - emenems -
kontrola łożyska
26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

M26, u mnie zawsze był jeden pęcherzyk dominujący i to on pękał po zastrzyku ovitrelle. A przy ostatniej IUI miałam dwa prawie równe, w tym samym jajniku, i na zabiegu, czyli jakieś 36 godzin od zastrzyku, jeden był pęknięty, a drugi jeszcze nie.

Dzień dobry :-) wyłaniam się w ten szary dzionek.

Ło matko ile tu nowości i dużo pozytywnej energii :-) no i prawidłowo,tak powinno być !!!! :-) widzę,że naprawde dużo się u każdej z Was dzieje,naprawde super :-) Za wszyskie kręcące się kołowrotki trzymam kciuki :-)

reklama
Do góry