G
gość_forum
Gość
Lumia ja bralam od 4 dc po 75 gonal,ostatni w pazdzierniku 75 puregon ale urósł tylko jeden 14 mm i sie zatrzymał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda
Puregon biorę do stymulacjiPodchodzę do iui. Bo na clo sie nie udawało, no i endo zaczęło szwankować. POżniej w ruch poszedł letrozol, ale miałam teraz cykl bezowulacyjny...
Magda, jak tam? nadal senność Cię ogarnia? zastrzyki bez problemu? siniaków nie ma?
a u mnie dziewczyny crio w grudniu nie bedzie. wg lekarki powinnam odczekać jeszcze jeden cykl, bo to jednak poronienie było i za szybko dla organizmu. cóz, ona jest lekarzem, a ja sama tego transferu nie zrobię. dzisiaj mam 20dc, czekam na @, jak się skonczy, to na usg, no i jeśli bedzie dobrze, to od 2dnia nowego cyklu estrofem i transfer. w styczniu :/
coby nie czuć beznadziei, podbudowac morale, poprzestawac w głowie itd, pomyslałąm, ze przez ten miesiac trochę pocwicze. stad ten karnet. pierwsze zajecia za mną. bedą zakwasy. tyle u mnie.