reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ooo będzie Córeczka ;)
Marzen świetny pecherzyk!
Lumio trzymam kciuki!

Jutro wizyta i sama nie wiem co czuje: strasz, smutek, brak wiary.
Mam ostatnio przeczucia ze iui będą u mnie nieskuteczne, że powinniśmy invitro zacząć.

reklama
lumia a ten pugeron to na co?

stecy gratuluję córci

M26 ja myślę , że to nie przeczucia tylko strachy. mam nadzieję, że na lachy i los oszczędzi ci ivf:tak:

marzen pęcherzyk łaski nie robi i wie na kiedy ma być gotowy do akcji. jestem z tobą dobrą myślą:-)

aniko, Niebajko :-**

smrfeta, Kasik, Pole zaglądacie zza krzaków?

u mnie oki. dziś wzięłam drugi zastrzyk. emocji związanych z tą akcją nie mam żadnych. jakieś takie otępienie mnie dopadło. mam wrażenie, że lekko się podziębiłam ale już ruszyła produkcja syropu z cebuli, w kominku ogień płonie a ja włączę sobie serial i pod kocykiem.

Marzen jak sie czujesz po wyrwaniu? Spuchlas? No a pecherzyk czeka na poniedzialek wiec noe martw sie na zapas!!!

Lumia trzymam mocno kciuki &&

Stacy dziewczynka ♡♡♡ to super ze wiecie juz:-) to niesamowite ze przy takim maluszku juz wszystko widac:-)

Niebajko czyli to echo serca to tez jak usg sie robi czy innaczej? Bo ja zielona:-)

Aniko styczen to dobry miesiac bo ochloniesz po swiatecznym szalenstwie i bedzuesz sie mogla skupic na sobie:-)

M26 czekam na relacje z wizyty!!! Kciukow nie puszczam &&&&&&&&

Madzia odpoczywaj i moze mleko z miodem i czosnkiem??

Ja dzisiaj raczej zwariowany dzien bede miec bo jeszcze kilka spraw do ogarniecia przed wyjazdem.
Poza tym musze sie Wam pochwalic ze -6kg za mna:-D

A ja wreszcie dostałam @ !!!!!!!!!!!!!! Jupi,obeszło sie bez leków na wywoływanie ;) 18 dni zajęło tej torbieli żeby się wchłonęła :O

reklama
Beti no to teraz weekend wiec jestesmy z Toba!!! I mocno wierzymy ze bedzie przy herbatce;-) nie ma innego wyjscia!!! I prosze sie tu caly weekend meldowac!!!

Do góry