reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ooo będzie Córeczka ;)
Marzen świetny pecherzyk!
Lumio trzymam kciuki!

Jutro wizyta i sama nie wiem co czuje: strasz, smutek, brak wiary.
Mam ostatnio przeczucia ze iui będą u mnie nieskuteczne, że powinniśmy invitro zacząć.

reklama
lumia a ten pugeron to na co?

stecy gratuluję córci

M26 ja myślę , że to nie przeczucia tylko strachy. mam nadzieję, że na lachy i los oszczędzi ci ivf:tak:

marzen pęcherzyk łaski nie robi i wie na kiedy ma być gotowy do akcji. jestem z tobą dobrą myślą:-)

aniko, Niebajko :-**

smrfeta, Kasik, Pole zaglądacie zza krzaków?

u mnie oki. dziś wzięłam drugi zastrzyk. emocji związanych z tą akcją nie mam żadnych. jakieś takie otępienie mnie dopadło. mam wrażenie, że lekko się podziębiłam ale już ruszyła produkcja syropu z cebuli, w kominku ogień płonie a ja włączę sobie serial i pod kocykiem.

Marzen jak sie czujesz po wyrwaniu? Spuchlas? No a pecherzyk czeka na poniedzialek wiec noe martw sie na zapas!!!

Lumia trzymam mocno kciuki &&

Stacy dziewczynka ♡♡♡ to super ze wiecie juz:-) to niesamowite ze przy takim maluszku juz wszystko widac:-)

Niebajko czyli to echo serca to tez jak usg sie robi czy innaczej? Bo ja zielona:-)

Aniko styczen to dobry miesiac bo ochloniesz po swiatecznym szalenstwie i bedzuesz sie mogla skupic na sobie:-)

M26 czekam na relacje z wizyty!!! Kciukow nie puszczam &&&&&&&&

Madzia odpoczywaj i moze mleko z miodem i czosnkiem??

Ja dzisiaj raczej zwariowany dzien bede miec bo jeszcze kilka spraw do ogarniecia przed wyjazdem.
Poza tym musze sie Wam pochwalic ze -6kg za mna:-D

A ja wreszcie dostałam @ !!!!!!!!!!!!!! Jupi,obeszło sie bez leków na wywoływanie ;) 18 dni zajęło tej torbieli żeby się wchłonęła :O

reklama
Beti no to teraz weekend wiec jestesmy z Toba!!! I mocno wierzymy ze bedzie przy herbatce;-) nie ma innego wyjscia!!! I prosze sie tu caly weekend meldowac!!!

Do góry