reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko no boję sie kurna,ale co no podejdę :zawstydzona/y: ,marzen no niby dorodne ale miało być jedno buuuuu :-( cholera miejmy nadzieje że tylko jedno sie zapłodni :eek:

reklama
Beti
A ty jestes stymulowana czy taka naturalna produkcje masz;-)
Jezeli stymulacja to bym chyba odpuscila ten cykl i zmniejszyla dawke.
Ciezki orzech do zgryzienia, nie wiem czy juz postanowilas, czy czekasz na rady....ale ja bym odpuscila.
W sumie mialam tak za pierwszym razem, ze 3 jajca duze i zrezygnowalismy.....
Ale decyzja nalezy oczywiscie do Ciebie;-)

Magda
Dziekuje za pamiec:-* u mnie do przodu....moZe uda sie zalatwic fajne terminy do poradni-bo oficjalnie to rok....
Niestety trzeba bylo uruchomic znajomosci;-):p
Fizycznie: wydaje mi sie , ze wczoraj mialam owulacje. Sluz i cala reszta powrocila;-)
Wiec zgodnie z poleceniem, odpuscilismy ten cykl i zaczynamy w nastepnym. Moze uda sie, ze juz jakies badania z zakresu imunologi beda;-)

Lumia jestem stymulowana gonalem,odpuscic mi trochę szkoda :zawstydzona/y: bo jednak trochę :zawstydzona/y: kasy wydałam a dawkę miałam 75 tak jak prawie przy naturalnym cyklu owu :-( w sumie to już nie wiem :-(kur*a!!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Beti jak nie sraczka to przemarsz wojsk radzieckich. mimo tego wiem, że podejmiesz dobrą decyzję. nawet nie wiesz jak bardzo ci kibicuję.

Beti to tylko Twoja decyzja i musisz ja sobie przemyslec i to TY podejmiesz decyzje. Jak mam wyrazic swoja opinie to bym odpuscila z racji obawy ze 3 sie zaplodnia a nie zycze Ci zebys kiedykolwiek musiala przezyc to co ostatnio a wiesz ze trojaczki bedzie ciezko utrzymac:-( kochana wiesz ze zycze Ci z calego serca jak najlepiej:-* a co lekarz na to wszystko???

No lekarz jest dobrej myśli,mówił że wszystko może się zdażyć, tego najmniejszego jajca nie bierze pod uwagę,więc są dwa.Mówił że jest duże prawdopodobieństwo że jak były blizniaki to teraz moze być jedno,może się też zdażyć ze jedno bedzie puste,a drugie się tylko zapłodni.No jest wiele opcji,kurde nie wiem..... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry