reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No własnie pytałam mojego gin,istnieje redukcja i u mnie byłaby ona jak najbardziej wskazana ale nie w Polsce :-:)-:)-( to jest aborcja :-:)-( dla mnie bezsens ale takie mamy prawo w Polsce :-( no i taki mój urok że mam więcej pęcholi.Po za tym ten koleżka mojego gina co robił mi teraz monitoring ;-) powiedział ze nawet jak będą znowu blizniaki to że od początku zajmą się mną inaczej :szok: (kur*a czyli można było!!!!!) że odrazu luteina i wogule leżenie i Bóg wie co jeszcze,nie wiem boję się ale posiadanie szkraba jest silniejsze od strachu :-) i jak widzę mojego jak mu się łza w oku kręci na widok małych dzieci to mi serce rozrywa,zresztą same dzieci STRASZNIE do niego lgną :szok::-D

Nie znam od początku historii bo nie mam czasu czytać wszystkich stron,ale coś tam podczytałam. Rozumiem strach jak i chęć posiadania maleństwa przy sobie.
Bardzo mocno trzymam kciuki,żeby wszystko było ok :-) !!!!

reklama
no żesz ku*wa jak mnie jajca napierd***ja!!!!!! wyprostować sie nie mogę!!! :szok: ostatnio tak nie miałam,wiecie od czego to może być??? :angry:

ja tam nie wiem Beti co się dzieje, może jajca szykują się do pęknięcia? w każdym razie dziś już zrobiłam co miałam do zrobienia. teraz zalegam z książką w dłoniach, w których kciuki zaciśnięte za jutrzejszy dzień:-)

Mitka, u nas nigdy prawidlowa morfologia nie byla wyzsza niz 4%. Iui nie zakonczyly się sukcesem. Pamiętaj, ze to wynik w %, co nie oznacza, ze nie ma tam ani jednego prawidłowego plemnika:)

Mitka, u nas nigdy prawidlowa morfologia nie byla wyzsza niz 4%. Iui nie zakonczyly się sukcesem. Pamiętaj, ze to wynik w %, co nie oznacza, ze nie ma tam ani jednego prawidłowego plemnika:)

Dziękuję Ci za odpowiedź [emoji8] no właśnie tak mi lekarz powiedział, ale wydaje mi sie to jakąś czystą teorią ... Jestem po drugiej IUI, co prawda jeszcze czekam na bete, ale nie łudze się [emoji57]

reklama
Do góry